Taner Ölmez hangi oyuncu ile aşk yaşıyor?

Mucize Doktor dizisiyle kariyerinde adeta zirveye çıkan Taner Ölmez'in, uzun bir süredir meslektaşı Ece Çeşmioğlu'yla aşk yaşadığını duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Medcezir dizisi ve Müslüm filmiyle yıldızı parlayan Taner Ölmez, şimdilerde Mucize Doktor ile sıkça adından söz ettiriyor. Oyunculuktaki başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Ölmez'in, bir anda özel hayatı da merak edilir ve araştırılır oldu.

Ünlü oyuncunun uzun bir süredir Ece Çeşmioğlu ile aşk yaşadığını duyanlar ise büyük bir şaşkınlık yaşadı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan çift, birlikte görüntü vermekten ve magazinde anılmaktan da kaçınıyor.

ECE ÇEŞMİOĞLU KİMDİR?

Ece Çeşmioğlu, 26 Kasım 1990 yılında İstanbul'da doğmuştur ve İstanbulludur.

Çocukluk hayali olan Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan güzel oyuncu, 2002 yılında "Çocuklar Duymasın" dizisiyle oyunculuk hayatına adım attı, 2006 yılında "İki Aile" dizisindeki Ceren rolüyle geniş kitleler tarafından tanınmaya başladı. Ece Çeşmioğlu ardından, "Firar", "Öyle Bir Geçer Zaman ki", "Yazın Öyküsü", "Kalbim Yangın Yeri" ve "Muhteşem Yüzyıl Kösem" dizilerindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. 2017 yılında "Yüz Yüze" dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Çeşmioğlu, "Yuvamdaki Düşman" dizisinde Ceren karakterine hayat verdikten sonra son olarak "Söz" dizinde oynamıştır.

YORUM YAP
YORUMLAR