Hadise hangi iddiaları yalanladı?

Ünlü şarkıcılar Demet Akalın ile Hadise arasında sular durulmuyor...

Demet Akalın'dan Hadise'ye bomba sözler: Kocası da yok milyoncuklarıda! Tıklayın

Ben araştırttım, milyoncuk bile değil. Kocası da yok milyoncukları da" dedi.
 Bu çıkışın ardından Hadise’nin, yakın çevresine şöyle söylediği iddia edilmişti:“İyi ama onun da kocası yok. Geçen yıl boşanmamış mıydı?”

HADİSE YALANLADI

Hadise hakkında çıkan iddiaları “İyi ama onlar boşanmamış mıydı, onun da kocası yok” sözleri tamamen kurgu olup aynı zamanda da asılsızdır. Böylesine basit söylemler içinde olmam bugüne kadar olan sanatçı duruşuma aykırıdır.

"Yazılı ve görsel medyada hakkımda çıkan asılsız ve son derece yersiz açıklamalara karşı kamuoyunu bilgilendirme zorunluluğu doğmuştur. Basında yer alan haberlerde 'İyi ama onun da kocası yok, onlar boşanmamış mıydı?' şeklinde yer alan söylemi yakın çevremle paylaştığım iddiası tamamen kurgu olup aynı zamanda da asılsızdır. Sadece işime odaklı yaşadığımı bilen yakın çevremle de böyle basit söylemler içinde olmam bugüne kadar olan sanatçı duruşuma aykırıdır. 

Her zaman olduğu gibi şimdi de sadece işime ve müziğime odaklıyım. Böylesine basit bir tartışmanın içerisinde olmayacağım gibi buna yönelik asparagas haberlere de geçmişte olduğu gibi şimdi de cevap vermeyeceğim.Sanatçı duruşum, işime ve müzikseverlere olan saygım nedeniyle bu açıklamayı yapma gereği duydum." şeklinde açıklama yaptı.

YORUM YAP
YORUMLAR