Survivor'da Turabi'nin sözleri Acun Ilıcalı'yı kızdırdı!

Acun Ilıcalı'yla Turabi arasında Survivor'da büyük bir gerginlik yaşandı.

Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Turabi'nin sözleri, Acun Ilıcalı'yı çılgına döndürdü. Eleme konseyinde Turabi, "Beni yazın ben aday olayım" dese de oylar Bozok ve Özgür'e verildi.

Konseyde Turabi ve Özgür arasında tartışma çıktı. Acun Ilıcalı bu anlarda sinirden deliye döndü. "Buranın tek bir patronu var o da benim" diyen Acun Ilıcalı, Turabi'yi ikaz etti.

ACUN ILICALI'DAN TURABİ'YE SERT UYARI

Özgür, "Bazı kişiler takım kaptanını yazacak kadar şuursuz. Turabi 'beni yazın' dedi ama kendisini yazdıracak cesareti olmadı herhalde o yüzden beni yazdırdı. Ne yazık ki ismimi yazan herkesin kolu Turabi'nin elinde. Turabi ne derse yapılıyor. Buna üzüldüm çünkü hepsi ayrı bir karakter. Erkek olarak yüzdesi en yüksek olan isimlerden biriyim. Turabi herhalde dersine iyi çalışmamış. Takımda organize işler olmasaydı kendi adımı da söyleyebilirdim ama aday olarak Bozok diyorum" dedi.

Konseyde Sercan ile tartışan Turabi, Özgür'ün "Şuursuz" sözüne de kızarak Acun Ilıcalı'yı çıldırtacak şu sözleri söyledi: 

"İsim yazmayla şuursuz olmanın hiçbir alakası yok. Bir isim yazdın diye bana çemkireceğine yüzüne karşı 'güvenmiyorum' diyen adama yalakalık yapmayı bırakacaksın. Bu saatten sonra sana da söylüyorum Sercan ve seni sürekli yazacağım kardeşim. Yazıyorum diye de bana hakaret etmeyeceksiniz."

Acun Ilıcalı ise, "Sen problem aramaya gelmiş gibisin ya. Ne oluyor bir sakinleş. Sana bir şey diyen yok ki. Turabi sen bu ortamı böyle geremezsin. Şu anda yaptığı doğru bir şey değil. Sen konseyde herkese 'Sen onu deme, sen bunu deme' diyorsun. Ne oluyoruz ya? Dingo'nun ahırı değil burası. Disipline mi alacaksın takımın hepsini? Hep beraber seni övelim istiyorsan. İnsanlara baskı kurarak müdahale ediyorsun. Burası Survivor ve tek bir patronu var o da benim" diyerek sitem etti.

YORUM YAP
YORUMLAR