Survivor fragmanına damga vuran yarışmacı Doğan keser!

TV8 ekranlarının en sevilen programlarından olan Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2021 18. yeni bölüm fragmanı ekrana getirildi.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği, TV8'in ilgiyle takip edilen yarışma programlarından olan Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına bu sene yaşanan sakatlıklar damga vurdu. Arka arkaya yaşanan sakatlıkların ardından kadroya yedek yarışmacılardan 3 kişi dahil oldu.

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Survivor'da parkurların ve yarışmacıların yanı sıra yedek olarak katılan isimlerde adından söz ettirmeyi başarıyor. Survivor'da gidişata göre yedek kadroda yer alan isimler adıl takımlara adını yazdırabiliyor. Yarışmaya dahil olma şansını elde eden isimlerden bir "Sensin diyen çocuk" olarak tanınan Doğan Keser oldu. Survivor 2021 ekrana getirilen 18. yeni bölüm fragmanına Doğan Keser'in imza hareketi olan ıslık çalma damgasını vurdu.

Öte yandan 2021 yedek listesinde yer alan Gonca ve Aleyna da Survivor kadrosuna dahil oluyor.

EMİN SAKATLIĞI NEDENİYLE DİSKALİFİYE EDİLDİ

Survivor 2021 yarışmacılarından Emin’in dizinde sakatlık bulunuyordu. Survivor doktoru Metin Kuş gönüllüler takımına gelerek Emin'in dizindeki kırık nedeniyle diskalifiye olduğunu açıkladı. Emin "Acım yok oynarım" dese de Metin Kuş durumun ciddi olduğunu söyledi.

Diskalifiye kararını bir türlü kabullenemeyen Emin hüngür hüngür ağlamaya başladı. Takım arkadaşlarını da ağlattı. Metin Kuş Emin'in dizinde bir kırık olduğunu ve kritik bir durumun söz konusu olduğunu söyledi.

"İLK BİR AY DİKKAT EDİN DEDİM"

Doktor Metin Kuş, yarışmacı Emin'in sakatlığı nedeniyle diskalifiye olması hakkında "Size ilk gün ne dedim? İlk bir ay kendinize dikkat edin dedim. Çok ciddi bir sorunumuz var. Hakikaten çok üzgünüm. Tahmin ediyor musunuz ne olduğunu?" açıklamasını yaptı.

YORUM YAP
YORUMLAR