ŞOK! ALMANYA'DA IŞİD ALARMI! ALMANYA-HOLLANDA MİLLİ MAÇI SON ANDA İPTAL OLDU

ALMANYA'NIN HANNOVER ŞEHRİNDE BU GECE OYNANACAK ALMANYA-HOLLANDA HAZIRLIK MAÇI, IŞİD'İN STADDA BOMBA PATLATACAĞI İSTİHBARATI ÜZERİNE SON ANDA İPTAL EDİLDİ. STATTA BİR AMBULANSIN İÇİNDE BOMBA BULUNDU...

MİLLİ MAÇ SON ANDA OYNANAMADI!

 

MAGAZİN DUAYENİ- (HANNOVER) - Paris'te 132 kişinin hayatını kaybettiği terör katliamlarından sonra bu gece de Almanya'da yaşanabilecek bir İŞID saldırısı son anda önlendi...

 

Almanya’nın Hannover kentinde oynanacak olan ‘Almanya-Hollanda’ maçı başlama saatinden bir buçuk saat önce güvenlik gerekçesiyle iptal edildi, stadyum çok kısa sürede boşaltıldı.

 

Maçın oynanacağı stadyumun boşaltılmasının ardından şüpheli paket bulunan bulunan tren garının bir kısmıyla, konser organizasyonu olan bir stadyum daha boşaltıldı.

 

Milli maçın oynanacağı stadyumun içindeki bir ambulansta bomba bulunduğu öğrenildi. Stad çevresinde ise bazı şüpheli şahısların polis tarafından yakalanıp göz altına alındığı belirtildi.

 

Almanya-Hollanda karşılamasını izlemek için stadyuma gelmesi beklenen Almanya Başbakanı Angela Merkel güvenli bir alana alınırken, bazı bakanların da protokolde yer alması bekleniyordu.

 

Merkel, maçtan önce Paris saldırılarını planlayanların tehditlerine boyun eğmeyeceklerini göstermek için stadyumda olacaklarını söylemişti.

 

Alman polisi stadyum içinde bombalı saldırı olacağı yönünde bir istihbarat üzerine karşılaşmanın iptal edildiğini belirtirken, maçın oynanacağı HDI Arena 49 bin seyirci kapasiteli.

YORUM YAP
YORUMLAR