Sinem Kobal kızı Lalin'i ilk kez paylaştı!

Çiçeği burnunda anne Sinem Kobal ve eşi Kenan İmirzalıoğlu'nun kızları Lalin gözüktü. Sinem Kobal, sosyal medya hesabından kızları Lalin'in yüzünü ilk kez gösterdi.

2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile nikah masasına oturan güzel oyuncu Sinem Kobal, sosyal medya hesabından kızı Lalin'in yüzünü ilk kez gösterdi.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Güzel oyuncunun kızı ile birlikte yer aldığı paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu evliliklerini kızları ile taçlandıran Sinem Kobal, Lalin'in yüzünü ilk kez sosyal medya hesabından paylaştı.

Instagram hesabında 5 milyon 800 bin takipçiye sahip olan Sinem Kobal kızının yüzünü artık saklamıyor. Geçtiğimiz günlerde story'sinden Lalin'in ayağını paylaşan 33 yaşındaki oyuncu, hayranlarından kızının yüzünü göstermesi yönünde bir çok yorum almıştı.

Ekranlardan uzun süre uzak kalan Sinem Kobal hayranlarının isteğini yanıtsız bırakmadı. Güzel oyuncu, Instagram hesabından kızı Lalin ile birlikte yer aldıkları karesini takipçileriyle paylaştı. Kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alan Kobal'ın kızı Lalin'in yüzünü ilk kez gösterdiği paylaşımına bir çok ünlü isim de yorum yaptı.

YORUM YAP
YORUMLAR