Sinan Akçıl'ın Burcu Kıratlı ile fotoğrafına Demet Akalın'dan ilginç yorum!

İkinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı çiftinden romantizm dolu aşk kareleri geldi. Fotoğraflara Demet Akalın’ın verdiği tepki ise çok konuşuldu.

24 Aralık 2018 tarihinde Amsterdam’da evlenen Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl sürpriz bir kararla boşandı. İkilinin birkaç süren evliliğinden sonra verdikleri jet boşanma kararı hayranlarında adeta soğuk duş etkisi yarattı.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı hasrete yalnızca 20 gün dayanabildi. İkili aşklarının arkasında durarak barıştı. İkinci kez nikah tazeleyecek olan ünlü çift yaz tatilini Bodrum’da geçirmeye karar verdi.
sinan akçıl
Bodrum’da denize girerken objektiflere yakalanan Sinan Akçıl ve sevgilisi Burcu Kıratlı’nın samimi halleri gözlerden kaçmadı. Magazincilerin kamerasından çıkan kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Sinan Akçıl, “Yazın aşk” notunu düştü.

‘İLİK GİBİ OLMASI’

demet akalın
Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı’nın fotoğrafında güzel oyuncu Kıratlı’nın düzgün fiziği ve fit görüntüsü dikkatleri çekti. Beyaz mayosu ile kameralara yakalanan Burcu Kıratlı’nın fiziğine bir övgü de Demet Akalın'dan geldi. Akalın Siinan Akçıl’ın fotoğrafının altına “Burcu’nun ilik gibi olması maşallah” yorumunu yaptı. Başarılı popçu Demet Akalın’ın yorumuna ise Burcu Kıratlı emojileri kullanarak cevap verdi.

YORUM YAP
YORUMLAR