Sinan Akçıl ve Işın Karaca arasında sular durulmuyor!

22 Şubat'ta ikinci kez nikah masasına oturan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı çifti otelde düzenlenen 40 kişinin katıldığı bir tören ile yeniden evlendi.

2018 yılında Amsterdam'da evlenen ve 9 ay sonra boşanan Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl ikinci kez nikah masasına oturdu.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Yaklaşık 40 kişinin katıldığı düğün bir otelde gerçekleştirildi. Davetli olarak Semiraris Pekkan, Berkay-Özlem Ada Şahin, Selin İmer-Mustafa Ceceli çifti gibi ünlü isimler yer aldı. Çiftin nikah şahitliğini Sibel Can, Hatice Şendil ve İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy yaptı.

Işın Karaca önceki gün Burcu Kıratlı ve davetlilerin düğünde dans ettiği bir videoyu paylaşarak tepki gösterdi. Karaca, paylaşımında 'Allah bir yastıkta kocatsın ama bu kadar insan, düğünler, partiler! Hayat başlamış da bizim mi haberimiz yok? Vallahi bilip de söylemiyorsanız küserim!' ifadelerini kullandı.

Işın Karaca'nın paylaşımını gören Sinan Akçıl da sosyal medya hesabından isim vermeden sert bir açıklamada bulundu. Düğün girişinde HES kodu kullanıldığını belirten Akçıl, açıklamasına şu sözlerle devam etti:

'Arkadaşlar tertemiz suyu bulandırmaya çalışanlar olmuş, davetli listemiz 40 kişiydi. Herkesin HES kodu alındı ve herkesi otelde ağırladık. Buradan ekmek çıkmaz. Kötü niyetli 3-5 kişi size sesleniyorum: Arkanıza yaslanıp şahit olduğunuz romantizmin tadını çıkartın.

Ama bu değildir ki pandemi kuralları geçince 1500 kişilik kutlama yapmayacağız. Sabırsızlanıyorum o gün için'

YORUM YAP
YORUMLAR