Sinan Akçıl hamile sevgilisi olduğuna dair yapılan haberi yalanladı

Sinan Akçıl Burcu Kıratlı’dan ayrılma sebebi olarak gösterilen “Azerbaycan’lı hamile sevgilisi var” haberini yalanladı

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‼️SİNAN AKÇIL ‘HAMİLE SEVGİLİSİ’ VAR HABERİNİ YALANLADI 🖌BURCU KIRATLI İLE AYRILIK HABERİNİ DOĞRULADI 🔥 📍Sinan Akçıl Burcu Kıratlı’dan ayrılma sebebi olarak gösterilen “Azerbaycan’lı hamile sevgilisi var” haberini yalanladı 🖌NELER OLMUŞTU? 📍 ‼️SİNAN AKÇIL’IN HAMİLE SEVGİLİSİ VARMIŞ! 📍Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre; bebeğin annesi, Sinan Akçıl’ın bir süredir birlikte olduğu Azerbeycanlı psikolog sevgilisiymiş! 🔹Nez isimli, Bakülü bir ailenin kızı olan sevgilisine körkütük âşık olan Sinan Bey, bir süre önce evi terk ederek yakın arkadaşı DJ Mert Aydın’ın evine yerleşmiş. #sinanakcil #burcukiratli #magazin

A post shared by Bilal Özcan Official (@bilalozcannofficial) on

"Bugün basında yer alan haber tamamen asılsız ve uydurmadır. Kendisiyle 15-20 günlük ayrılık sürecinde olmamıza rağmen Burcu hala sevdiğim, değer verdiğim tek kadındır"

NELER OLMUŞTU?


SİNAN AKÇIL’IN HAMİLE SEVGİLİSİ VARMIŞ! 
Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre; bebeğin annesi, Sinan Akçıl’ın bir süredir birlikte olduğu Azerbeycanlı psikolog sevgilisiymiş!
Nez isimli, Bakülü bir ailenin kızı olan sevgilisine körkütük âşık olan Sinan Bey, bir süre önce evi terk ederek yakın arkadaşı DJ Mert Aydın’ın evine yerleşmiş.

YORUM YAP
YORUMLAR