Sıcak havada içinizden cinsellik yaşamak gelmiyorsa...

Sıcak havalarda cinsel ilişkinin daha uzun ve serin geçmesini isteyenler için sıcak havada cinsel ilişkiye girmeyi şehvetli hale getirmenin 3 yolunu derledik!

Yaz sıcaklarında partnerinizle geçirdiğiniz o özel dakikaları uzatmak ve daha şehvetli hale getirmek için sıcak havalarda cinsel ilişkiye girmeyi kolaylaştıracak 3 yolu bir araya getirdik. Sıcak havalarda cinsel ilişkiye girmeyi kolaylaştıracak hem de serinletecek 3 yöntemi sizde deneyerek cinsel yaşantınıza hem renk kazandıracak hem de serinleyebilirsiniz.

Soğuk Duşta Deneyin

Yaz aylarının bunaltıcı havasında cinsel ilişkiyi partnerinizle serinletici bir hale getirmek için yatak yerine soğuk duşun altında deneyerek hem cinsel ilişki yaşantınıza yenilik getirebilir hem de daha serin bir hale getirebilirsiniz.

Dilinizle Serinletin!

Her ne kadar kulağa tuhaf gelse de partnerinizle cinsel ilişkiye girerken ferahlamanın bir diğer yolu da dilinizi kullanmaktan geçiyor. Partnerinizin teninde dilinizi gezdirerek sonra hafif üflemelerle serinletebilirsiniz. Cinsel yaşamınıza renk getirecek bu yöntemi özellikle yaz aylarında deneyebilirsiniz. 

Serinletici Kremler Kullanabilirsiniz!

Sıcak havalarda serinlemenin bir diğer yöntemi de cinsel ilişkiye girmeden önce kayganlaştırıcı kremler hem işinizi daha kolaylaştıracak hem de serinlemenize yardımcı olacaktır. Kayganlaştırıcı kremlerinizi dolapta bekleterek soğuk bir şekilde kullanabilirsiniz. 

YORUM YAP
YORUMLAR