Sibel Turnagöl Darp Edildiği Anları Anlatıyor!

Kanal D'de yayınlanan İkinci Sayfa programına konuk olan Sibel Turnagöl, evindeki çalışanı tarafından darp edilmişti.

Sibel Turnagöl Canlı Yayında O Anları Anlatıyor!

"Gözü dönmüştü, çok korkunçtu. Kimliğini çıkarmasını istedim, soyadını bilmem gerekiyor şikayet etmem için çünkü. Gitmiyordu, git dememize rağmen, en sonunda kimliğini attı ve gitti. Olayın şokunu atlatmaya çalışıyorum. Öğrendim ki karakola gitmiş, beni şikayet etmiş. Makyaj malzemerini çaldığımı iddia etmiş, bana iftira atıyor demiş.

Neyse ifade verdik, ben bu kadar şey yaşadım, bende şikayetçi oldum. Dava devam ediyor. Uzlaşma mevzusu oldu, kesinlikle kabul etmedim. Soyadını bilmiyordum evet, yeni girmişti yanıma. Sürekli gelip gitmiyordu zaten. Şimdi artık çok dikkatli alıyorum yanıma, yanımdaki çalışanımdan çok memnunum." şeklinde anlattı.

Haberimizin detayı için videomuzu izleyebilirsiniz. (İkinci Sayfa)

Sibel Turnagöl Kimdir?

16 yaşında mankenliğe başlayan Sibel Turnagöl hemen ardından mankenler kraliçesi seçilmiştir. Öncelikle küçük reklam filmlerinde kendini gösteren Turnagöl, ilk oyunculuk deneyimini ise Sen Türkülerini Söyle filminde Kadir İnanır'la birlikte gösterdi. Zaman içinde bir çok dizi ve sinema projesinde rol aldı.

Yanı sıra program sunuculuğu ve şarkıcılıkta yaptı. Can bu adlı albümünde birçok sanatçının şarkısını derlemiştir. 92 yılında Sadri Alışık'ın oğlu Kerem Alışık ile evlendi. 97 de eşinden boşanan Sibel Turnagöl bu evliliğinden Sadri adında bir erkek çocuğa sahiptir. Ardından 2. eşi işadamı Mehmet Çelik'le 2012 yılında 2. evliliğini yaptı.

Ä°lgili resim

YORUM YAP
YORUMLAR