Halsey’den Türk hayranlarına sürpriz!

Gerçek adı Ashley Frangipane olan Amerikalı Twitter fenomeni ve şarkıcı Türkçe öğrenmeye başladığının haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

Colors şarkısıyla popülerliğini arttıran Halsey, Youtube’da yayınladığı cover videolarıyla beğeni rekorları kırmayı sürdürüyor.
 

Özellikle değişik saç renkleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran güzel yıldız Türk hayranlarının gönlünü adeta fethetti. Twitter hesabından Türkçe öğrendiğini söyleyen Halsey yazısında Türkçe karakter kullanmayı ihmal etmedi.
halsey
Geçtiğimiz aylarda ünlü Amerikalı şarkıcı Halsey yaptırdığı DNA testinin sonucunda %11 Türk olduğunu öğrenmişti.
 

Bu haberi büyük bir mutlulukla paylaşan Halsey, Türkiye’ye merak saldı. Test sonuçlarından sonra Türkiye araştırmalarını derinleştiren başarılı şarkıcı hayranlarından gelen “Asley baklava yerine Türkçe bir şey söyle lütfen” cümlesine Türkçe klavyesini paylaşarak cevap verdi. Güzel şarkıcı paylaşımına “Türkçe öğreniyorum!” notunu düşmeyi ihmal etmedi.

HALSEY KİMDİR?

halsey3
 Amerikalı şarkıcı 29 Eylül 1994 tarihinde dünyaya geldi. Halsey yaş olarak şu an 26 yaşındadır. Halsey’in burcu ise Terazi’dir. Halsey boy ve kilo olarak ise 163 cm ve 54 kilodur. Halsey köken olarak anne tarafından İtalyan, Macar, İrlandalı; baba tarafından ise Afrika-Amerika asıllıdır. Ancak geçtiğimiz yıllarda yaptırdığı DNA testinde Hasley kökeninde Türk olduğunu de öğrendi.
halsey4
Şarkı yazmaya 17 yaşında başlayan Halsey, 2014 yılında ilk albümü olan Room 93’ü piyasaya çıkarttı. 2015 yılında ise Badlans albümüyle sevenleriyle buluştu. Müzik çalışmalarına son sürat devam eden Halsey, sansasyon yaratan açıklamalarıyla magazin gündemine gelmeye devam ediyor. Halsey son olarak kendini tanımlamak için ‘tri-bi’ (çift ırklı, biseksüel ve bipolar) terimlerini kullandı.

YORUM YAP
YORUMLAR