Şeyma Subaşı oyuncu mu oluyor?

Şeyma Subaşı, önceki gün bir erkek arkadaşıyla Nişantaşı'nda bir kafede otururken objektiflere takıldı

Neşeli halleriyle dikkat çeken Subaşı, gazetecilerin kendisine yönelttiği soruları yanıtladı. Dünyayı gezmeye devam edeceğini söyleyen Şeyma Subaşı, "Dünyayı gezmeye devam edeceğim. Dünya'da gitmediğim bir süre yer var. Afrika ve Tokyo'ya çok gitmek istiyorum. Gitmediğim bir sürü ülkeler var tabii" dedi.

Muhabirlerin, "Oyunculuk teklifleri var mı? sorusuna Şeyma Subaşı, "Şu anda gelen bir teklif yok. Gelirse düşünürüm. Tekliflere göre, iyi bir projeden teklif gelirse neden olmasın? Ama dizi olmaz, sinema projesi olabilir. Yetenekli olup olmadığımı çok bilmiyorum ama bir kez Beyaz Show'a çıkmıştım. Oradaki herkes benim oyunculuk yeteneğimin olduğunu söylemişlerdi" ifadelerini kullandı.

Şeyma Subaşı, sosyal medyada kendisine yöneltilen olumsuz eleştirilere "Bana atılan iftaralar ve yazılan yorumlar benim hayatımı çok etkilemiyor. Ben yine arkadaşlarımla, ailemle ve kızımlayım. Yine sağlıklıyım. O yüzden kötü yorumlar beni çok etkilemiyor" dedi.

Şeyma Subaşı, aşk yaşadığı iddia edilen İtalyan DJ Guido Senia ile ilgili gelen bir soruya, "Biz sadece arkadaşız" cevabını verdi. (Snobmagazin)

YORUM YAP
YORUMLAR