Hande Erçel de bu listeye girebilir... Sosyeteye gelin gittikten sonra oyunculuğu bırakan 4 ünlü isim

Oyuncu Hande Erçel'in, bir süredir sevgili olduğu Sabancı ailesinin veliahtlarından Hakan Sabancı ile ciddi giden bir arkadaşlığı olduğu söyleniyor.

Cemiyete gelin gidip cemiyet dünyasının tanınan isimlerinden olan birçok isim bulunuyor.

Bu kişiler arasında ünlü oyuncular da bulunuyor. Son olarak Hande Erçel'in, Sabancı ailesinin veliahtlarından Hakan Sabancı ile aşk yaşamaya başlaması da akıllara yeniden, sosyetenin ünlü gelinlerini getirdi. Sizler için, cemiyet hayatına geçiş yapıp oyunculuğu bırakan ünlü isimleri derledik.

1 - SELİN DEMİRATAR

1999 yılında katılmış olduğu Miss Globe yarışmasında Türkiye ve Dünya birincisi olarak mankenliğe ve aynı zamanda oyunculuğa adım atan Selin Demiratar, Türkiye'nin 2 büyük otel markasının sahibi olan iş insanı Mehmet Ali Çebi ile evlendi ve oyunculuğu bırakıp cemiyete giriş yaptı.

2 - YASEMİN ÖZİLHAN

Kariyerine mankenlik yaparak adım atan Yasemin Ergene, Aşk Oyunu ve Doktorlar dizisinde başrol oynayarak tanınmıştı. Doktorlar'ın çekildiği hastanenin sahibi olan Anadolu Grubu'nun genç veliahtlarından İzzet Özilhan'ın kendisini ekrandan görüp beğenmesi ve tanışıp arkadaşlık kurma isteği sunması üzerine arkadaşlıkları da başlamıştı. Yasemin Ergene, bu arkadaşlıktan çok kısa bir süre sonra evlendi ve mesleğini bırakıp tamamen jet sosyeteye geçiş yaptı.

3 - CEYDA ATEŞ TOPLUSOY

Çocuk yaştan bu yana oyunculuk yapan ve Adını Feriha Koydum dizisinde oynamış olduğu zengin, şımarık kız Hande rolü ile şöhreti elde eden Ceyda Ateş, 2018 yılında Türkiye'nin en büyük giyim markalarından birinin veliahtı olan Buğra Toplusoy ile evlendi.

4 - GÜLŞAH SOYDAN ALKOÇLAR

Sanatçı Hülya Koçyiğit ile eski futbolcu Selim Soydan'ın kızları olan ve bir dönem Yeşilçam'da çocuk oyuncu olarak da kendisine yer bulan Gülşah Soydan, bir kış ayında otellerinde tatil yaptığı Ender Alkoçlar ile tanışmış ve evlenerek cemiyete giriş yapmıştı.

YORUM YAP
YORUMLAR