Sevişirken partnerinizin argo kelime kullanması normal mi?

Sevişirken argo ve küfürlü konuşmak bazı çiftler için vazgeçilmez bir seks fantezisi iken, bazı çiftlere oldukça uzak bir olgudur.

Seks yaparken argo ve küfürlü cümleler kurma konusunda birkaç alt başlık vardır ve hepsinin ayrı-ayrı ele alınması gerekir.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Danışmanlık yaptığım kadınlardan gelen sorulara göre bu alt başlıkları inceleyelim;

Eşim sevişirken bana argo konuşuyor,kendimi kötü hissediyorum ne yapmalıyım?

Cinsel iletişimin yeterli seviyede olmadığı çiftlerde bilinçaltı düşünceler kontrolsüz anlarda dile getirilebilir ve bu normaldir.

Erkek seks esnasında ‘’dirty talk’’ denilen argo kelimeler ve cümleler kullanıyorsa,bu sizi sevmediği anlamına gelmez. Erkeğin eşine veya sevgilisine sevişirken kurduğu argo cümleler eşine değer vermediğinin göstergesi değildir. Bu tür fantezilere kapalı kadınlar için iki önerimiz var;

Yatakta erkeği tahrik eden bu tür cümleler sizi rahatsız ediyor ise, hakaret olarak algılıyorsanız, bu konuyu olumlu bir şekilde eşinizle konuşmanız gerekir. Yoksa cinsellikten zevk almanız zorlaşır, kafanız bu konuşmalara takılır.

İkinci önerimiz ise; hayata ve cinselliğe bakış açınızı biraz genişletmeniz, sizin ve ilişkiniz için yararlı olabilir. Yatak odası bilinçaltının özgür olması gereken bir alandır. Cinsellik konusunda değer yargılarınızı biraz esnetmenin size hiçbir zararı olmaz.

Eşimle sevişirken argo ve küfürlü konuşmasını istiyorum ama bunu ona söyleyemiyorum ne yapmalıyım?

Diğer bir iki yazımda da belirttiğim gibi, kadın bazen yatakta değersizleşmek ister... Kadın bu değersizleşme fantazilerinden tahrik olur. Eşi veya sevgilisiyle seks esnasında küfürlü konuşmak isteyen ama bunu partnerine söyleyemeyen genç kız ve kadın sayısı hiçte az değildir. Kadınlar bu tür fantezilerinin erkekler tarafından yanlış anlaşılacağını düşünüp susmayı tercih ederek aslında cinsel tatminsizliklerine de her gün yeni bir halka ekliyorlar... Az önce söz ettiğimiz gibi,sağlıklı cinsel iletişim sağlıklı seks hayatının temelidir. Hiç bir neden(kendinizi ve partnerinizi kırmadığı sürece), kendinizi ifade etmenize, zevk aldığınız şeyleri söylemenize engel olmamalıdır.

Eğer sevişmeden önce bu konuyu konuşmaktan çekiniyorsanız, cinsel ilişki esnasında bu isteğinizi eşinizin kulağına fısıldayın. Sonrasında iki ihtimal var;

Belki o da sizin gibi bu tür şeyler konuşmak isteyip çekindiği için konuşmuyordur ve bu sayede o engeli aşıp, argo konuşmalı seksin hazını yaşarsınız.

-Veya sizin bu isteğinizi çok tuhaf karşılayıp şaşırır veya kızabilir.

Her iki durumda da siz karlı çıkarsınız. Bir kadının yaşadığı ilişkinin her alanında kendini ifade edebilmesi, sağlıklı bir evlilik veya birliktelik için ön koşuldur.

Baskılamak ve baskılanmak bir yere kadar işe yarar,bir noktadan sonra sıkıntı, sorun ve ayrılıklara neden olur. İletişebilmek,ifade edebilmek, konuşuyor olabilmek  size ve ilişkinize zarar değil yarar sağlar. Konuşmaktan çekinmeyin.

Eşimle argo ve küfürlü konuşarak sevişiyoruz ve hoşumuza gidiyor. Bu fantazi ilişkimize zarar verir mi?

Genellikle; Fahişe,escort kız, jigolo erkek fantezilerinde kullanılan argo ve küfürlü konuşmalar, iki tarafında hoşuna gitmesi halinde çiftlerin cinsel arzularını artırır. Seks sırasında argo konuşmayla ilgili sadece ufak bir hatırlatma yapmak isteriz; Bu tür konuşmalar sizin ve eşinizin hoşuna gidiyor olsa bile,dozunu kaçırmadan, aile ve akrabaları bu konuşmalara dahil etmeden fanteziyi yaşamak, ilerde yaşanacak olumsuz hisleri ve utanma duygusunu yaşamamanızı sağlar.

YORUM YAP
YORUMLAR