Sevişirken ışıklar kapalı mı olmalı?

Sevişirken ışık açık mı olmalı kapalı mı? Bazıları kapalı ışıkta sevişmeyi tercih ederken bazıları ışığın açık olmasını tercih ediyor.İşte bilinmesi gerekenler!

Sevişirken ışık açık mı olmalı kapalı mı? Aslında bakarsanız bu tamamen zevk meselesidir. Kimileri sevişirken, partnerinin vücut hatlarını, yüzünün aldığı en küçük detayı bile görek isterken kimileri de ışıkların kapalı olmasını istiyor.

Bu belki kişinin kendisine olan özgüven eksikliğinden belki de daha iyi konsantre olmasından kaynaklı bir durumdur! Bunu bilemeyiz. Peki doğru olan nedir? Işıkların açık olması mı kapalı olması mı? İşte bilinmesi gerekenler! 

TAMAMEN ZEVK MESELESİ 

Gerçek şu ki, birkaç gerçek utangaçlık durumu hariç, sevişirken ışığın açık ya da kapalı kalması tamamen bir zevk meselesi. Duygusal, algıları hassas insanlar genellikle tüm lüzumsuz detayları yok etmek için ışığı kapatmaktan hoşlanır.

BAZI KİŞİLER SEVİŞİRKEN GÖZLERİNİ KULLANMAYI SEVER 

Başkaları ise sevişirken gözlerini kullanmayı severler. Sevgilinin vücudunun detayları, kasları, teninin rengi... Kimisi bunları sadece hissetmek değil, gözleriyle de algılamak ister.Doğru, çünkü insan sevişirken karşısındakinin yüzündeki şehvetli ifadeyi görmekten büyük bir haz alır. Ya da orgazm olurken onun gözlerinin içine bakmak, onunla bir olup, eriyip gitmekten...

DOKUNMAK,KOKLAMAK,TATMAK

Dokunmak, koklamak, tatmak... Özellikle karanlıkta insanın bu algıları çok güçlü çalışıyor. O yüzden "karanlıkta iyi sevişilmez" diye bir şey söz konusu değildir. Her hareketinizde eşinizin heyecanını algılıyor ve onun fiziksel olarak verebileceği her şeyi alıyorsunuz.

BİR KADINI ÖZEL YAPAN DAVRANIŞLAR! 

İlk buluşmanız... Erkek arkadaşınız pizzacıya gitmeyi teklif etti. Ama pizzalar da servis de rezalet. Eğer rahat bir şekilde espri yaparak erkeği sıkıntılı durumdan kurtarırsanız, kesinlikle onun kalbini fethedersiniz.

SİZİ İZLEMESİNE İZİN VERİN! 

İşinin erbabı kadınlar, erkeklere çekici gelir. Yaptığınız işlerde sizi izlemesine izin verin. El işi yaparken, yemek pişirirken ya da spor sırasında, ne olursa! Yeter ki, iyi olduğunuz bir alan olsun.

ÖZGÜVENLİ OLUN

Birlikte bir kafede oturuyorsunuz. O, bir kadın arkadaşıyla rastlaştı ve kadın sadece onunla konuşuyor, ilgisiz ya da dargın durmak yerine, konuya iştirak edin. Özgüven, çok seksi bir şeydir.

YORUM YAP
YORUMLAR