Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu Hande Erçel’e beğeni yağmuru!

Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin ile başrolü paylaşan Hande Erçel, sosyal medyadan paylaştığı yeni karesi ile hayranları mest etti.

Hande Erçel yeni paylaşımıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Fox TV'nin cumartesi akşamları seyirciyi ekrana kilitleyen Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin ile başrolleri paylaşan Hande Erçel sosyal medya paylaşımlarında hız kesmiyor.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN 

Attığı her adım ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu güzelliğini konuşturduğu yeni paylaşımıyla sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Sen Çal Kapımı dizisindeki partneri Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı iddiaları ile magazin gündeminden düşmeyen Hande Erçel'in Instagram hesabında 19 milyon 600 bin takipçisi bulunuyor. Yer aldığı dizilerde göstermiş olduğu başarılı performansı ve güzelliğiyle çok konuşulan ve ünü ülke sınırlarını aşan genç oyuncunun geniş bir hayran kitlesi bulunuyor.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Hande Erçel son paylaşımıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Yeni pozunu kalp emojisi ile sevenlerine sunan güzel oyuncuya hayranlarından ilgi yine büyük oldu. 

Ünlü ismin gönderisi kısa sürede 1 milyonun üzerinde beğeni alarak dikkat çekti.

YORUM YAP
YORUMLAR