Sefo ile Ufuk Beydemir'in tartışması sosyal medyayı salladı!

Fevzi Kaan Türker'i sahnesinde ağırlayan Sefo'ya ünlü şarkıcı Ufuk Beydemir'den tepki geldi. Sefo, Twitter'dan kendisine yorum yapan Ufuk Beydemir'le tartışma yaşadı. O anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Fevzi Kaan Türker, rapçi Sefo'nun 'Isabelle' şarkısını org çalarak söylediği anlar dikkat çekmişti. Sefo, Fevzi Kaan Türker'i geçtiğimiz günlerde sahnesine çıkardı. Ünlü rapçinin durumu prim olarak kullandığını ifade eden Ufuk Beydemir, Twitter'dan paylaşımda bulundu. Ünlü isimler Twitter'da tartışma yaşadı. Sefo ve Fevzi Kaan'ın konser görüntülerini alıntılayan Beydemir, "Seviye bu. Prim yapan bu." yorumunda bulundu.

Beydemir'in tweetine yanıt veren Sefo, "12 yaşındaki bir çocuk bir hayalini gerçekleştirdiğini söylüyor. Sen prim ve seviyeden bahsediyorsun. Yine küçük bir çocuğun sözlerini yazdığı 'ben bir kek miyim' diye bi' şarkın var. Prim ve seviye araştırmana oradan devam et." dedi.

Beydemir de "Ben sıfır yetenek bir çocuğun 'başarı'sını, gördüğü ilgiyi eleştirdim fakat arkadaş üzerine alınmış nedense.7 yaşında çocuğun yazdığı derinlikli sözleri şarkıya çevirdim evet, yaptığım işin arkasındayım hâlâ. O şarkıyla şu kulak kanatan videoyu kıyaslamak ister miyiz gerçekten?" sözleri ile ünlü rapçiye cevap verdi.

Sefo da "Bu tweetinden sonra karar verdim ki sen keksin kanka" karşılığını verdi.

YORUM YAP
YORUMLAR