Sayarak Zayıflama Diyetinin Amacı Nedir?

Ayça Kaya’nın Sayarak Zayıflama Diyeti Nasıl Yapılır?

Ayça Kaya Sayarak Zayıflama Diyetinin Amacı Nedir?

Ayça Kaya zayıflama yollarında yer alan sayarak zayıflama yönteminin temel amacı; diyet yapmak ve kilo vermek isteyen kişilerin ne yediklerinin farkında olmalarını sağlamak ve gün içerisinde yiyecekleri besin gruplarına ayırarak çeşitli öğünlere bölmektedir. Ayça Kaya zayıflamatekniğinde böylelikle diyet maratonundaki kişiler yiyip içeceklerinden mahrum kalmadan hem kolay hem de kalıcı bir şekilde zayıflama fırsatı bulabilmektedirler.

Ä°lgili resim

Ayça Kaya Sayarak Zayıflama Diyeti Herkese Uygun mudur?

Ayça Kaya zayıflama yollarından birisi olan sayarak zayıflama tekniği genç ya da yaşlı herkes için uygun olmaktadır. İster obez kişiler ister birkaç kilo fazlası olanlar, kısacası her türlü kilo sorununda sayarak zayıflama tekniği kullanılarak kolaylıkla ve hiçbir ekstra çaba sarf etmeden kilo kaybı sağlanabilmektedir.

Ä°lgili resim

Ayça Kaya Sayarak Zayıflama Diyetinde Beslenme Düzeni Nasıl Ayarlanmaktadır?

Sayarak zayıflamada besin grupları tahıl, et, süt ve meyve olarak 4’e ayrılmaktadır. Yağ grubu bu sisteme dahil edilmese de Ayça Kaya her daim az yağlı beslenmeyi tavsiye etmektedir. Bu yüzden günlük yağ miktarı 3 birim ile sınırlandırılmaktadır. 5333 formülü olarak da bilinen sayarak zayıflama tekniğinde her gün 5 birim tahıl, 3 birim et, 3 birim süt ve 3 birim de meyve tüketilmesi gerekmektedir. Kişiye özel hazırlanabilen bu formülde 4232’de yapılabilmektedir ve bu da 4 birim tahıl, 2 birim et, 3 birim süt ve 2 birim meyve anlamına gelmektedir.

Ä°lgili resim

 

YORUM YAP
YORUMLAR