Pqueen, meme kanserine yakalandığını açıkladı

Twitch yayınları ile dikkatleri üzerine çeken Pqueen lakaplı fenomen Pelin Baynazoğlu, yayınladığı bir video ile kötü haber verdi.

Twitch yayınları esnasında attığı kahkahalar ile bilinen ve 2,5 milyon takipçi sayısına ulaşan Pqueen lakaplı Pelin Baynazoğlu, YouTube hesabından yayınladığı videoda meme kanserine yakalandığını duyurdu. Pqueen sağlık durumuyla ilgili takipçilerine bilgi verdi.

Enerjisi ve neşeli tavırlarıyla tanınan ve kısa sürede 2,5 milyon takipçi kitlesine ulaşan Twitch yayıncısı Pqueen lakaplı Pelin Baynazoğlu, YouTube hesabından yayınladığı videoda meme kanserine yakalandığını ve sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi.

Pelin Baynazoğlu, "Kasım ayı ve aralık ayının başları hem benim hem yakın çevrem için çok zordu. Hala da zor.

12 Kasım'da duştayken sağ mememde bir kitle fark ettim. Kitle ağrılıydı ve elime çok net bir şekilde geliyordu. Ondan 1 ay önce yine elime bir kitle gelmişti ama sonra baktığımda hissetmemiştim. Genel cerrah hemen ultrasona baktı ve sağ mememe geçtiğimde bir sessizlik oldu ve kitle olduğunu söyledi. Lenflerime sıçramamıştı. Anlatırken bile çok kötü oluyorum. Doktorum meme kanserinin 0 ile 1. evre arasında olduğunu ve kemoterapi almam gerebileceğini söyledi. Kitlem 0 evresinin bile başında olduğu ve kötü huylu olduğu tespit edildi. Acil ameliyat olmak istedim. Benden çok hızlı bir şekilde kitle alındı. Çıkarılan kitle tekrardan patolojiye gönderildi. Buna şans mı denir, fazla panikleyerek hızlı hareket etmek mi denir, bir yerde verilmiş sadaka mı denir bilmiyorum. Ancak ben bu kitleyi çok erken yakaladım ve şu anda iyileşme sürecindeyim" dedi.

Kadın takipçilerini uyaran fenomen, 30 yaşından sonra yılda bir kez meme muayenesi gidilmesi gerektiğini ve sık sık el muayenesi yapılması gerektiğini söyledi.

YORUM YAP
YORUMLAR