Özge Yağız ve Gökberk Demirci aşka geldi

Özge Yağız ve Gökberk Demirci aşka geldi! Yemin dizisinin Reyhan'ı ve Emir'i olarak hayatlarımıza giren Özge Yağız ve Gökberk Demirci'den yeni haberler var.

Özge Yağız ve Gökberk Demirci'nin romantik paylaşımları olay oldu. Evlilik yolundaki ünlü çiftin, sosyal medya paylaşımları hayranlarını mest etmeye devam ediyor. 
YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Kanal 7'nin fenomen dizisinde Reyhan ve Emir olarak tanıdığımız oyuncu çift, dizi aşkını gerçek hayata taşıyarak hayranlarına büyük bir sürpriz yapmıştı. Dizi takipçilerinin zaten çok yakıştırdığı ikilinin bu haberi sevenlerini mutlu etmişti.

Takipçilerinin yakın markajındaki bu aşkın kahramanları yaptıkları paylaşımlar ile birlikteliklerinin doludizgin ilerlediğini kanıtlar nitelikte. Evlilik yolunda sağlam adımlar atan Özge Yağız ve Gökberk Demirci, yeni paylaşımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. 

Gökberk Demirci, Instagram story'sinden kendisinin ve sevgilisi Özge Yağız'ın birlikte yer aldığı karakalem resmini aşkını etiketleyerek kalp emojisi ile paylaştı. Hayranlarından birinin çizdiği resme "Çok güzel olmuş. Elinize, emeğinize sağlık" notunu düşen yakışıklı oyuncuya sevgilisi Özge Yağız karşılık vermekte gecikmedi. Güzel oyuncunun "Müthiş" yazdığı paylaşımındaki karesi ve yorumu takipçilerini mest etti.

Özge Yağız ve Gökberk Demirci'nin birbirlerine romantik baktıkları resmi paylaşarak yorumlamaları, hayranları tarafından ünlü çiftin birbirlerini çok sevdiği ve bu aşkın evlilik yolunda sağlam adımlarla ilerlediği şeklinde yorumlandı. 

YORUM YAP
YORUMLAR