ÖZCAN DENİZ BURAK ÖZÇİVİT'E NİYE ÇOK KIZDI!

ÖZCAN DENİZ FAHRİYE EVCEN İLE EVLİLİĞE DOĞRU GİDEN BİR AŞK YAŞAMIŞTI. ANCAK SON ANDA ONUN KISKANÇLIKLARINDAN RAHATSIZ OLDU VE TERK ETTİ. FAHRİYE EVCEN DE ROL ARKADAŞI BURAK ÖZÇİVİT'LE AŞKA BAŞLADI. ŞİMDİ İSE...

 

 

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz , eski sevgilisi Fahriye Evcen’le, onun kendisinden sonra aşk yaşadığı Burak Özçivit'in rol aldığı 'Aşk Sana Benzer' filminin, kendi filmi 'Sevimli Tehlikeli'den daha çok tuttuğu yönündeki soruyu duyunca çılgına döndü.

 

Muhabirlerin "Sevimli ve Tehlikeli filminiz gişede Burak Özçivit'in 'Aşk Sana Benzer'in gerisinde kaldı" sözlerine Özcan Deniz'in tepkisi sert oldu

 

"ŞAHANE DÖNÜŞLER ALIYORUZ"

 

Özcan Deniz, meslektaşı Sıla ile oynadığı reklam filmine yapılan eleştiriler için "Şahane geri dönüşler alıyoruz. Bizim tarafımızdan her şey fenomen görünüyor." dedi.

 

BURAK ÖZÇİVİT'İN ADI SİNİRLENMESİNE YETTİ

 

Özcan Deniz, eski sevgilisi Fahriye Evcen'le aşk yaşayan Burak Özçivit'in adını duyduğunda ise ne yapacağını şaşırdı.

 

Muhabirlerin 'Sevimli Tehlikeli' filminiz gişede Burak Özçivit’in 'Aşk Sana Benzer'in gerisinde kaldı" sözlerine Özcan Deniz, "Tamam tamam kardeşim. Lütfen benimle ayak üstü röportaj yapmayı bırakın!" diyerek koşar adım uzaklaştı.

 

SİNEMALARDA HANGİ FİLMİ KAÇ KİŞİ İZLEDİ

 

Özcan Deniz’in son filmi 'Sevimli Tehlikeli’ sinemalarda 911 bin 833 kişi tarafından izlenirken, baş rollerde Burak Özçivit ile Özcan Deniz’in eski sevgilisi Fahriye Evcen’in rol aldığı aşk filmi 1 milyon 405 bin 382 kişi tarafından seyredilmişti.

YORUM YAP
YORUMLAR