Ozan Çolakoğlu, Gülşen boşanma haberlerine yanıt verdi

Sahnede tercih ettiği kıyafetler ile gündemden düşmeyen Gülşen ile aranjör eşi Ozan Çolakoğlu, boşanma haberleri ile adından söz ettirdi. Geçtiğimiz gün stüdyoya giderken görüntülenen Gülşen ve Ozan Çolakoğlu boşanma iddialarına son noktayı koydu.

 

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu'nun boşanacağı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. İddialara göre evliliklerinde kara bulutlar dolanmaya başlayan Gülşen ve Ozan Çolakoğlu, boşanma kararı aldı. Ozan Çolakoğlu'nun boşanma kararı almalarının ardından evden ayrıldığı ve bir arkadaşının yanında kaldığı iddia edildi.

Önceki gün stüdyoya girerken görüntülenen ünlü çift, basın mensupları ile ayaküstü sohbet etti. Gülşen, sahne kıyafetleri hakkında "Hiçbir şey demeyeceğim. Ben işimi gücümü yapıyorum. Gelen eleştiriler beni etkilemiyor" dedi.

Ozan Çolakoğlu da eşinin iddialı kıyafetleri hakkında "Gülşen'in kıyafetlerine karışmam mümkün değil. O kendine neyi yakıştırıyorsa giyebilir. İşini yapıyor" şeklinde konuştu.

"BOŞANMA YOK, HER ŞEY YOLUNDA"

Boşanma iddiaları hakkında konuşan ikili şunları söyledi: "Boşanma yok, her şey yolunda ve çalışmaya devam ediyoruz. Haberi sizden duyduk. Hem sahne, hem stüdyo tarafında yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Normal insanlar gibi ev hayatımız, çocuğumuz ve işimiz var"

YORUM YAP
YORUMLAR