Onur Tuna ve Feyyaz Duman'lı Zehirli Sarmaşık'a güzel oyuncu katıldı

Başrollerinde Onur Tuna ve Feyyaz Duman'ın rol alacağı Zehirli Sarmaşık kadrosu giderek genişlemeye devam ediyor.

Son olarak Yalancı dizisinde boy göstermiş olan Burçin Terzioğlu, seçici davrandığı projelerden birine evet dedi. Burçin Terzioğlu, Feyyaz Duman ve Onur Tuna'nın başrolünde yer aldığı Zehirli Sarmaşık kadrosuna katıldı.

BURÇİN TERZİOĞLU ZEHİRLİ SARMAŞIK KADROSUNDA

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Bu sezon aldığı birçok teklifi kabul etmeyen Terzioğlu, beIN CONNECT için çekilecek çok özel bir diziyle prensipte anlaştığı öğrenildi. Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği "Zehirli Sarmaşık" adlı diziyi Gökçen Usta yönetecek. Bir cinayet olayıyla başlayacak olan dizide Terzioğlu, Onur Tuna ile partner olacak. Savaş Ecevit Korkmaz yazdığı dizinin başrol oyuncuları arasında ödüllü oyuncu Feyyaz Duman da var. Projenin hazırlıkları sürüyor.

BURÇİN TERZİOĞLU KİMDİR?

Burçin Terzioğlu 9 Mart 1980 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Bugün 41 yaşında olan Burçin Terzioğlu sinema ve dizi oyuncusudur. 1980'li yıllardan itibaren oyunculuk yapan Burçin Terzioğlu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nden mezun olmuştur. (MSM) Aktör Stüdyo - Özel Sahne Diksiyon eğitimi alan henüz 5 yaşındayken sinema dünyasına ilk adımını Patron Duymasın ve Çıplak Vatandaş filmleriyle attı. 1997 yılında Ali Güvenin aynı adlı albümünde yer alan "Yolcu" şarkısının klibinde oynadı. Kadın İsterse dizisindeki "Demet" rolüyle parlayan Burçin Terzioğlu 20 Haziran 2008'de Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Murat Yıldırım ile evlendi. İkilinin evliliği 30 Haziran 2014 tarihinde sona erdi. Uzun bir süre Poyraz Karayel dizisinde tanıştığı, İlker Kaleli ile aşk yaşayan Burçin Terzioğlu 2018'de İlker Kaleli'den ayrıldı.

YORUM YAP
YORUMLAR