ÖLSÜN MÜ İSTİYOR?

MAGAZİN DUAYENİ VE POPÜLER KÜLTÜR YAZARI BİLAL ÖZCAN'IN MAGAZİN GÜNDEMİNE DAİR YORUMLARI OKURLARIN BÜYÜK İLGİSİNİ ÇEKİYOR... BİLAL ÖZCAN, ÜÇ ÜNLÜ İSMİN SÖZLERİNİ ŞÖYLE YORUMLADI...

MAGAZİN DUAYENİ, POPÜLER KÜLTÜR YAZARI BİLAL ÖZCAN'IN BUGÜN GAZETESİNDE YAYINLANAN KÖŞE YAZISI...

 

Ebru Gündeş babası ölsün mü istiyor?

 

Bugün, üç ünlünün sözünü yorumlayacağım; buyrun birlikte okuyalım...

 

Nurgül Yeşilçay: “Çocuklarına hem analık hem babalık yapan bütün annelerin babalar günü kutlu olsun. Torunlarına babalık yapan bütün dedelerin ve tabii ki babaların babalar günü kutlu olsun.”

‘Babalar Günü’ babalar içindir. Annelerin değeri elbet tartışılmaz. Okumuş, yetişmiş, halka mal olmuş bir ünlünün, evladının üzerinden eski kocasına sitem etmesi son derece mantıksız. Tercihlerimiz hayatımızı şekillendirir; sorunlarımızı ortaya dökmek yerine halimize şükretmemiz gerekir. Bunları bir gazeteci yazsa, demediklerini bırakmazlar.

 

Ebru Gündeş: “Babalar Gününüz kutlu olsun. Lütfen unutmayın çocukların baba sevgisine ihtiyacı vardır. Eğer zamanında yoksanız, bu içlerini acıtır ve bu onları sizden uzak ama çok uzaklara götürür."

Küçük yaşta annesini terk edip giden babasının yaptığını zaten bilmeyen yok. Tamam, adam iyi bir baba örneği olmayabilir. Ancak, ‘Ebru Gündeş’ olmuş bir insanın babasını hala topluma şikayet ederek konuyu bu kadar uzatmasını anlamak mümkün değil. Kamuoyuna olumlu mesajlar vermek varken ‘Babalar Günü’nde babayı halka şikayet etmek, nefreti sürdürmek neden? Affetmek bu kadar mı zor? Böyle yapacağına gidip babanı kucaklasaydın çok daha büyürdün inan bana. Sen hiç mi hata yapmadın Ebru? Adamın kaç yıl ömrü kalmış... Baban ölünce mutlu mu olacaksın?

 

Gülben Ergen: “En çok itibarımın azalmasından ürktüm”

Gülben bir röportajda yöneltilen soruya böyle yanıt vermiş... İşte bu gerçek, tüm ünlülerin en büyük korkusudur aslında. Çünkü şöhretli kişiler de özlerinde sizin gibi, bizim gibi zaafları olan kişilerdir. Ve yapmış oldukları yanlışlar mutlaka vardır. Şöhrete ulaştıktan sonra hata yapmamaya dikkat ederler. Ama bazen yaparlar da. Öyle zamanlarda yaptıklarının ortaya çıkmasından çok çekinirler. Topluma hep şirin, yardımsever, iyiliksever gözükmek isterler. Bu çok hassas bir denge meselesi. Gülben Ergen bu dengeyi en iyi kuran ünlülerden birisidir.

 

Bilal Özcan

YORUM YAP
YORUMLAR