Oğuzhan Koç’tan Demet Özdemir’e hediye hazırlığı!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrol oyuncusu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç bir süre önce birlikte olduklarını açıklamıştı.

Şarkıcı Oğuzhan Koç, Ocak ayında yaptığı bir açıklama ile Demet Özdemir ile olan aşkını itiraf etmişti. "Güzel bir sürecin arifesindeyiz" diyen ünlü şarkıcı, hem kendi hayranlarını hem de Demet Özdemir'in hayranlarını sevindirecek müjdeyi verdi. Koç'un aşkını ilan etmesinin ardından ikili, beraberliklerini sosyal medyaya taşıdı.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN 

Son dönemde birliktelikleri ve sosyal medya paylaşımları ile gündemden düşmeyen Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti, aynı evde yaşadıkları iddiası ile de çok konuşulmuştu. Başrolünde yer aldığı 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinin setinde açıklama yapan Demet Özdemir, "Her şey yolunda ama aynı evde yaşamıyoruz, yok öyle bir şey" diyerek, söz konusu iddiaları yalanlamıştı.

Şarkıcı Oğuzhan Koç, 26 Şubat 1992 doğumlu olan Demet Özdemir'in 29'uncu yaş günü için kolları sıvadı. Oyuncuyla geçirecekleri ilk doğum günü için unutamayacağı bir hediye vermek isteyen şarkıcı, Ozan-Kenan Doğulu kardeşlerin stüdyosuna kapanarak, sevgilisi için yazdığı parçayı seslendirdi.

YORUM YAP
YORUMLAR