NİLUFER, "CANIM ÇOK YANIYOR" DEDİ VE KAYAHAN'I VEFATI ÜZERİNE O KARARI ALDI!

ÜNLÜ BESTECİ VE YORUMCU KAYAHAN'IN HAYATA VEDA ETMESİ, YILLARCA ONUN ŞARKILARINI SÖYLEYEN, UZUN SENELER ONA KÜS KALAN VE BARIŞTIKTAN SONRA 14 ŞUBAT'TA BİRLİKTE SAHNEYE ÇIKAN NİLÜFER'İ ÇOK SARSTI...

NİLÜFER, "CANIM YANIYOR" DEDİ, KONSERİNİ İPTAL ETTİ!

 

Ünlü sanatçı Nilüfer, Kayahan'ın vefat etmesinin ardından bir mesaj yayınladı. Manisa'daki Atatürk Kent Parkı'nın açılışında konser vereceği açıklanan Nilüfer, Kayahan'ın vefatı üzerine programını iptal etti.

 

Sanatçı Kayahan, bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede bu sabah hayatını kaybetti. Uzun yıllar Kayahan'la aynı sahneyi paylaşan Nilüfer, sanatçının ölümünden sonra Manisa'daki konserini iptal etti.

 

Instagram hesabından siyah bir kare paylaşan Nilüfer, Kayahan'ın ölümüyle ilgili "Beni affet Manisa yapamadım. Canım çok yanıyor. Yakında beraber olmak dileğiyle Allah'a emanet olun" notunu düştü. Kayahan, 14 Şubat'ta verdiği konserde 15 yıldır küs olduğu Nilüfer ile aynı sahneyi paylaşmıştı.

 

NİLÜFER'İN YERİNE KIRAÇ SAHNEYE ÇIKACAK!

 

Nilüfer, sosyal paylaşım sitesi Instagram’da da 'Beni affet Manisa yapamadım. Canım çok yanıyor. Yakında beraber olmak dileğiyle. Allah'a emanet olun' diyerek duygularını paylaştı.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yunus Emre İlçesi Güzelyurt Mahallesi’nde 170 dönüm alan üzerine inşa edilen Atatürk Kent Parkı'nın açılışında Nilüfer yerine Türk Rock Müziği'nin sevilen ismi Kıraç sahne alacak.

 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı MHP’li Cengiz Ergün de Kayahan'a Allah'tan rahmet, sevenlerine ve müzik dünyasına başsağlığı diledi.

YORUM YAP
YORUMLAR