Bahar Şahin'in ilk dizisini duyanlar şaşırdı

Güzelliğinin yanı sıra başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Bahar Şahin ekranların göz önünde olan isimleri arasında yerini alıyor.

Son olarak Tetikçinin Oğlu dizisinde hayat verdiği Sibel Kayahan karakteri ile izleyici karşısına çıkmış olan Bahar Şahin, dikkatleri üzerine çekiyor. Başarılı kariyeri ile adından söz ettirmeyi başaran Bahar Şahin kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaştı.

Sosyal medyayı aktif kullanan ve paylaşımları ile beğeni toplayan Bahar Şahin, Ozan Dolunay, Sera Kutlubey, Simay Barlas, Berker Güven, Mine Tugay, Fikret Kuşkan ve Deniz Uğur gibi isimlerin rol aldığı Zalim İstanbul dizisinde "Ceren" karakterini canlandırdı.

BAHAR ŞAHİN'İN İLK DİZİSİNİ DUYANLAR ŞAŞIRDI

Zalim İstanbul'un Ceren'i olarak hafızalara kazınan Şahin'in hayatını araştıran hayranları şaşırtan detayları da öğrendi. Şahin'in rol aldığı ilk diziyi duyanlar büyük şaşkınlık yaşadı.

Bahar Şahin, 2014-2017 yılları arasında erkana getirilen "O Hayat Benim" dizisinde rol aldı. Ünlü isim ilk oyunculuk deneyimini O Hayat Benim ile yaşamış oldu.

YORUM YAP
YORUMLAR