Nil Karaibrahimgil, Alice Müzikali için iki şarkı yaptı!

“Serenay’ın sesinden duymak için sabırsızlanıyorum.”

Nil Karaibrahimgil, Alice Müzikali için iki şarkı yaptığını açıkladı.

Serenay Sarıkaya'nın söyleyeceği iki şarkının hangi şarkılar olduğu ve Serenay'ın nasıl performans sergileyeceği ise merak konusu oldu

1991 senesinin sıcak bir Temmuz gününde Ankara'da dünyaya gelen Sarıkaya, 15 yaşındayken katıldığı bir güzellik yarışmasında jüri özel ödülünü almış. Kariyeri daha o zamanlarda şekillenmeye başlamış demek.

1991 senesinin sıcak bir Temmuz gününde Ankara'da dünyaya gelen Sarıkaya, 15 yaşındayken katıldığı bir güzellik yarışmasında jüri özel ödülünü almış. Kariyeri daha o zamanlarda şekillenmeye başlamış demek.

Katıldığı güzellik yarışmasında sonra tv projeleri ile kısmeti açılan Serenay Sarıkaya, Adanalı (2008-2010) dizisinde Sofia karakteri ile Oktay Kaynarca'nın kızı rolünü oynadı, aksanlı Türkçesi ile hayli inandırıcıydı.

2010'da henüz 19 yaşındayken katıldığı Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda 2.'lik alarak kariyerine bir de modelliği ekleyen genç yetenek, her dalda kendine güvendiğini eşe dosta ispatlıyor. 

Ünlüler, ekranlarda ve göz önünde bir hayat sürdüklerinden çoğunlukla formlarını korumaya mecbur bırakılıyorlar ya da böyle hissettiriliyorlar. Hayatta herkes spor yapmayı sevecek, fit olacak diye bir kural yok oysa. İşte Serenay Sarıkaya, spor sevgisi içinden gelenlerden. Çocukluk yıllarında voleybol ve basketbol ile başladığı antrenman hayatı şimdilerde haftada üç gün gittiği spor salonu ile devam ediyormuş. Ayrıca Latin danslarını da unutmamak gerek.

Belli başlı kategorilerde aday olduğu 30'a yakın ödül töreninde büyük başarılar elde ederek bunların 23'ünü kazanmayı başardı. Kendini işine adayan böylesi bir kadının daha kimbilir kayıtlı olmayan kaç başarısı vardır.

Ankara'da doğan ve çocukluğu Antalya'da geçen Sarıkaya, çocukken görsellikle alakalı işler yapmak istiyormuş ve kafasında yurtdışı planları varmış. Tesadüfen erken yaşta oyunculuğa adım atan Sarıkaya'nın en büyük hedefi anne ve babasını rahat ettirmekmiş

Medcezir (2013-215) dizisinde Mira isimli zengin bir üniversiteli kızı canlandıran Sarıkaya, dizide fakir fakat gururlu Yaman'la (Çağatay Ulusoy) aşk yaşıyordu. Büyülü ve masalsı aşkların eskilerde kaldığına inanan genç oyuncu, evlenmekle ilgili henüz kafasında bir fikrin oluşmadığını söylüyor.

İnsanın iç dünyasını kelimelere dökmesinin rahatlatıcı bir eylem olduğunu söyleyen Sarıkaya, özellikle müzik dinlerken yazmaya bayılıyormuş. Bunun kendisini özgür hissettirdiğini söylüyor. 

Ünlü oyuncunun güzel sesini ilk kez televizyon ekranlarında rol aldığı Medcezir isimli dizide duymuştuk. O günden bugüne aldığı şan dersleriyle kendini daha da geliştiren Serenay Sarıkaya, sahnede fırtınalar gibi esmeye hazır!

 

 

 

 

 

YORUM YAP
YORUMLAR