Netflix'in dev yapımı Bridgerton'da yapılan hata seyircinin dikkatinden kaçmadı

Binlerce kişi tarafından izlenen Bridgerton'da yapılan bir çekim hatası izleyicinin dikkatinden kaçmadı. Yapılan hata 'bu kadar da olmaz' dedirtti.

Başrollerinde Phoebe Dynevor ve Rege-Jean Page'nin rol aldığı Netflix'te yayınlanan Bridgerton dizisi kısa sürede sevildi ve binlerce kişi tarafından izlendi.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

19. yüzyılın başlarını anlatan ve genç kızların evlilik çağına geldiklerinde kendilerine uygun eşleri bulmasının serüvenin anlatıldığı Bridgerton bu hafta ikinci sezon onayını da aldı.

Julia Quinn'in Bridgerton serisinin ilk romanından uyarlanan birinci sezon, 1813 yılında geçiyor. Bridgerton'ın açılış sahnelerindeki ilk karelerinde Kraliyet Hilali önündeki sarı çizgiler izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. At arabası ile gezilen yollarda sarı çizgilerin olması büyük bir hata olarak nitelendirildi.

Dizinin sıkı takipçileri o sarı çizgilerin çok rahatsız edici olduğunu ve tarihsel anlatıma uymadığını belirterek sosyal medyada dile getirdi.

Sosyal medya kullanıcıları 'Bridgerton'dan gerçekten keyif alıyorum ancak bugünlerde film yapımcılarının kullanabileceği teknolojileri düşünürsek, sarı çizgi mi?' ve '19. yüzyıl Britanyalılarının bu kadar öncü olduğunun farkında değildim...' gibi yorumlarda bulundu.

İşte eleştirilen o sahne...

YORUM YAP
YORUMLAR