Nedeni açıklanamayan birbirinden ilginç cinsel istekler!

Her insanın zevk aldığı, tahrik olduğu farklı cinsel arzuları vardır ve bu durum gayet doğaldır.

Misafirlikte gelen istek

Eşiniz veya sevgilinizle yatılı misafirliğe gittiğiniz bir yerde cinsel dürtüleriniz harekete geçiyor ve sevişmek istiyorsanız, yalnız değilsiniz...

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Çoğu kadın ve erkek, yatılı misafirlikte artan seks isteğine bir anlam veremiyor.

Aile ziyareti, arkadaş veya akraba misafirlikleri, tuhaf libido yükselişinin en sık yaşandığı ortamlar. Nedeni tam olarak açıklanamasa da, sessiz, gizli-saklı sevişmenin vereceği heyecanın,yakalanma riskinin, cinselliği tetiklediği düşünülmekte.

Özellikle, eş ile gidilen anne baba veya kayınvalide-kaynata yatılı misafirliklerinde bu durum daha sık yaşanmakta.

 

Erkeklerin önüne bakmak

Ergenlik çağındaki kızların baş belası olan bu istem dışı davranış, evli kadınlarda belirli bir dönem nüksedebilir.

Eşiyle mutlu ve cinsel açıdan tatmin olan kadınlarda bile görülen bu dönemlik isteğin de nedeni tam olarak bilinmiyor.

Kabarık şort ve pantolon önlerine kaçamak bakışlar atarken erkeklere yakalanan çoğu kadın bu istem dışı davranıştan dolayı rahatsız oluyor ama kendini bakmaktan da allıkoyamıyor.

Böyle bir sorundan mustaripseniz ve ne yapacağınızı bilemiyorsanız, iyi haber verelim; geçici bir durum, endişeye kapılmayın, kendinizi rahat bırakın. Bir iki ay içerisinde bu dürtünüz kaybolacaktır.

 

Canının acıtılması veya can yakma isteği

Bu tür fantezilerden korkan, nefret eden hatta tiksindirici bulan bayanlar bazı dönemler sevişirken sert olunmasını,canının acıtılmasını isteyebiliyorlar.

Bu tür dönemsel istekler kadını endişeye sürüklüyor,’’acaba sapkın eğilimlerim mi ortaya çıktı?’’ diye paniğe kapılmasına neden oluyor? Oysa korkacak ve panik yapacak bir durum yok!

Yaşamın diğer alanlarında meydana gelen ani ve köklü değişimlerin neden olduğu düşünülen mazoşist ve sadist cinsel istekler, bireyin duygu durumunun normale dönmesi ile çoğu zaman ortadan kayboluyor.

 

Seks esnasında arkadaşın kocasını veya sevgilisini hayal etmek

Kocasıyla sevişirken ya da mastürbasyon yaparken kankasının veya bir arkadaşının eşini hayal eden, ama bundan da rahatsız olup utanç duyan çoğu kadın ne yapacağını bilemez...

Eşine veya arkadaşına karşı suçluluk duyarken, hayal ettiği erkeği görünce de ‘’ben bu adama neden kafayı taktım, tipim bile değil!’’ türü zihinsel muhakemeler yapar.

Hatta bazı kadınlar sırf ‘’o adam aklıma gelecek ve vicdan azabı yaşayacağım’’ diye, eşiyle sevişmekten bile kaçınır!

Değerli hanımlar; Arkadaşınızın eşine olan ilginizin nedenini tanımlayabiliyorsanız sorun olabilir. Yani,o erkeği yakışıklı, çekici buluyorsanız onu hayal etmeniz sizi ve ilişkinizi yıpratabilir.

Ama bu adam nedensizce sekste aklınıza geliyor ve anlamlandıramıyorsanız endişe etmenizi gerektirecek bir durum yok.

 

Cinsel açıdan evlilikte yaşanan monotonluk, arkadaşı kıskanma, bilinçsizce arkadaşla yapılan rekabet bu tür garip cinsel isteklerin nedeni olabilir ve geçici bir istektir.

En yaygın görülen bu dört dönemsel cinsel isteklerin dışında; teşhirciliğe olan ilgi artışı, taciz edilmek istemek, erkekleri baştan çıkarmak gibi rahatsızlık veren ama engel olunamayan istekler de zaman-zaman ortaya çıkabilir.

Kendi değerlerinizin farkındaysanız endişe edecek bir durum yok. Ama uzun süre devam eden (3 aydan uzun) tuhaf cinsel dürtüleriniz var ise ve bu durum sizi rahatsız etmeye başladıysa bir uzmana başvurmak faydalı olabilir.

YORUM YAP
YORUMLAR