Mutlu ve Uzun İlişkilerin Sırları...

Mutlu ve Uzun Süreli İlişkilerin Sırrını Bulduk Ve Sizin İçin Açıklıyoruz...

Zamanla ilişkilerimizde duygularımızın değiştiği bir gerçek , aşk , ışıltılı duygular, heyecan verici duygular kalıcı değirdir. Fakat  bu hisler kaybolduğunun anlamına gelmez  sadece zaman geçtikçe duyguların hislerin şekli değişir. Bir ilişkinin heyecanı  çiftin kendileriyle birliktedir, bunu ilk altı ay veya yıl mahkum etmek tamamen yanlıştır.

Biz seçtiğimiz hayat ortağını uzun vadeli bir ilişki söz konusu olduğunda , aşık olmanın heyecanını korumak ve tutku samimiyet bizim duygularımızı derinleştirebilir. Ancak bunu yapmak içi çiftler genellikle bazı alışkanlıkları ve bazı tuzaklardan kaçınmak gerekir. Aşık kalmak zor bir yol olarak gözükür, bu bizim kendi zorluğumuzdaki savunma ve genellikle bilinçaltımızdaki samimiyet konusundaki korkularımız ve bir konuda kendi yolumuzda kalmak konusunda ki kaygılarımız ve sabit düşüncelerimizin etkisinden kaynaklanır. Zamana yenik düşmeyen bir ilişki yaşamak ve canlı aşk dolu bir birlikteliği devam ettirmek için altı ipucuna bir göz atmamız gerekecektir;

 

mutlu ve uzun ilişkinin sırrı ile ilgili görsel sonucu

 

1) Birlikte Keyifli Vakit Geçirmek;  Çiftlerin bir birileri ile gülme yeteneği ilişkiye canlılık katar. Birlikte hoş vakitler geçirebilmek ve eğlenceli vakitler geçirmek çok önemli. Mizah duygusu çok önemli ilişkinizde mizah duygusunu kaybetmemiş olmak fırtınalı anlarınızda bile suları durgunlaştırmayı sağlayacaktır.

2)Yeni deneyimler Açık Olun;  Bir ilişkide kişiler  genellikle belli bir süre sonra yeni deneyimlere ve belirli şekillerde birbirilerini sınırlayarak ilişkileri için gizli bir risk yaratırlar aslında. Aşk karşımızdakinin mutluluğunu kısıtlamak değil bu ilişkiyi körelten bir durumdur. Tam tersine ilişkide özgürce ve aşkın sınırları içinde karşınızdakinin bağımsız bir şekilde de mutluluğu çok önemli.

3)Sevginizi Dile Getirin;  İki kişi bir hayatı ve yaşayan  ve hayatınız için aslında bir kuvvet olan kişiye “Seni seviyorum” diyerek  ilişkinize güç katmış olursunuz. Sevginizi sürekli olarak dile getirin bunu söylemekten kaçınmayın monotonlaşıp sevgi sözcüklerinden uzaklaşmayın. İlişkinizin heyecanınızı karşılıklı dile de getirerek koruyabilirsiniz. Yoğun programlar  ve sorumluklar karşısında sevginizi ve karşınızdakine ilginizi eksik etmeyin. Yoğun bir gün sonunda yada bir göz teması kurmak, yoğun bir programın sonunda küçük adımlar ellerini tutmak ve göz teması bunun gibi kendinizi  akıla kaptırmış hissettiğiniz andaki ufak sevgi gösterileri ilişkinizin heyecanını korumak için anahtar noktalar olabilir.

 

mutlu ve uzun ilişkinin sırrı ile ilgili görsel sonucu

4)Kimliğinizi ve Kişiliğinizi Tutun;  Aşk kendinizi kaybetme  değil,  samimiyet korumak için en büyük tehditlerden biridir. Karşınızdakinin karşısında kimliğinizi ve kişiliğinizden ödün verme samimiyetinizi kaybetme anlamına gelir. Tam tersine karşınızdakinin eksiklerini tamamlayan ve sizi tamamlayan  ve destekleyecek bir ilişki kurmanız daha sağlam temeller atmanızı sağlayacaktır.

5)Sürprizlere Açık  Olun;  Şaşırtıcı olmayı benimsemeniz gereken bir ilişki hiç bir zaman heyecanını kaybetmeyecektir. Onu şaşırtın sürprizlerle dolu  bir ilişki ilk günkü heyecan ve tazeliğini koruyacaktır.

mutlu ve uzun ilişkinin sırrı ile ilgili görsel sonucu

 

6)Cömert Olmak;  Cömert olmak kendinizde vermek ve size neler verildiğinin farkında bir ilişki yaşamak ilişkinizi güçlendirecektir. Hediyeler, bazen hediye olmasa da ona özel ayrılmış bir zamanda ona özel hazırlanmış  bir yemek   ilişkinizin canlı kalması için güzel bir kıvılcım olacaktır. Ve bunların hiç bir zaman karşılıklı skorunu tutmamak gerekir. Böylece içinizden geleni yapmış ve doğal bir şekilde karşınızdakini de aynı  duyguyu taşımış olursunuz.

mutlu ve uzun ilişkinin sırrı ile ilgili görsel sonucu

Özetle bu altı medde ilişkinizi ilk günkü formunu korumanız için gereken bir kaç madde.Ebetteki duygular şekil değiştirse de zamanla , hayatın akışı sizi ve ilişkinizi bazen sürüklese de hiç bir koşulda değişmeyen tek ve en önemli madde sevginin eskimediği ve zamandan etkilenmeyen tek gerçek olduğudur.

YORUM YAP
YORUMLAR