Murat Dalkılıç Merve Boluğur'un sözlerine alındı

Merve Boluğur'un Eser Yenenler'in programında yaptığı açıklama oldukça ses getirmişti.

Merve Boluğur Eser Yenenler'in YouTube'de yayınlanan Linç@ adlı programına katıldı. Merve Boluğur burada, anne olmak hayalinden bahsetti. Daha önce iki evlilik yaşayan ancak Murat Dalkılıç ile olan evliliğinden sonra yaşadığı değişimle dikkat çeken Merve Boluğur, "Ben mutlu bir yuvam olsun istedim...

Çok acıklı konuştum ama! Hep bir erkek çocuğum olsun istedim" açıklamalarında bulundu.

MURAT DALKILIÇ'TAN MERVE BOLUĞUR AÇIKLAMASI

Bu konuşmanın ardından kendisine gelen tepki mesajlarına sitem eden Murat Dalkılıç, şu cümleleri kullandı:

"Günlerdir DM kutuma gelen sevgi dolu mesajlarınız beni derinden etkiliyor. Ben de son zamanlarda sağlık sorunları yaşıyorum o yüzden konuyla pek ilgilenemedim. Herhalde artık bir şeyler söylemek lazım."

"Bana gönderdiğiniz video güzel bir edit. Orada hedef gösterilen kişi maalesef ben değilim. Eski karım ne benimle beraberken, ne de evliyken çocuk sahibi olmak istemiyordu. Dolayısıyla benden bahsetmiyor. Muhtemelen benden sonraki bir şeyden bahsediyor. Biraz üzüleceksiniz ama... Bir bunları konuşmak için üstünden çok fazla zaman geçmedi mi? Ben hatırlamıyorum, siz hatırlıyorsunuz. Hepiniz mutlu bir son bekliyorsunuz ama film biteli çok oldu."

MURAT DALKILIÇ'IN MERVE BOLUĞUR AÇIKLAMASI SİNİRLENDİRDİ

Bu sözlere sinirlenen kullanıcılar, Boluğur'un Dalkılıç'ı kastetmediğini ve şarkıcının, gündeme gelmek için bu açıklama üzerinden kendisini gündem yapmaya çalıştığını iddia ettiler. Gelen tepkilerden bazıları şöyle oldu:

"Kadın programda kendinden bahsetti, senin imânı bile yapmadı, sen niye üstüne alınıp açıklama yapma gereği duydun ki? Pardon uzun zamandır gündemde yoktun değil mi..."

"Yorumları beğenmekten yoruldum. Bir kadının hayatını, enerjisini sömürüp nasıl bir şey yokmuş gibi davranabiliyorsun? Açıklaman da aşırı saçma olmuş."

YORUM YAP
YORUMLAR