Müge Anlı programında pedofili şoku yaşandı!

18 yaşındaki akrabasını kaçırdığı iddia edilen 60 yaşındaki Ahmet Akkaya, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlandı..

Sakarya'da yaşayan 17 yaşındaki Yaren Kaya'yı 60 yaşındaki evli ve 4 çocuk babası akrabası Ahmet Akkaya tarafından kaçırıldığı anne Mine hanım tarafından iddia edildi. "ATV ekranlarındaki Müge Anlı ile Tatlı Sert programına önce Ahmet Akkaya ardından da 18 yaşındaki Yaren bağlandı.

Müge Anlı canlı yayınında konuşan Yaren, herkesi şoke etti. Ailesinden şiddet gördüğünü ve isteyerek kaçtığını söyleyen Yaren'in açıklamaları Müge Anlı'yı da sarstı.

"BEN İSTEYEREK KAÇTIM"

18 yaşındaki Yaren, "Abla ben seni sevdiğim için bağlandım. Biliyorum sen benim kötülüğümü istemezsin ama ben orada görmediğim güler yüzü burada gördüm. Ben orada hep şiddet gördüm. Daha geçenlerde kızgın demiri bastılar üzerime. Amcam bana sinkaflı küfürler etti." şeklinde konuştu.

Yaren'in bu sözleri sonrası annesi ise "hak ettin" diyerek cevap verince Müge Anlı araya girdi.

"Ne demek hak etti?" diyen Müge Anlı, "İçeri gizlice telefon soktu Ahmet Akkaya ile konuşuyordu" cevabını aldı. Bu sözler sonrası herkes Yaren'in isteyerek konuştuğunu düşündü. Ahmet Kaya ise; "Olan oldu. Nikahıma alacağım" açıklamasıyla şoke etti

 

YORUM YAP
YORUMLAR