Melis Buse Betkayan ve Batuhan Cimilli'li canlı yayın karıştı!

Melis Buse Betkayan, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir yayında, konuk olarak gelen bir kişiyle 'Kısmetse Olur' programının yarışmacılarının özel hayatlarından konuşmuştu.

Melis Buse Betkayan’dan ilginç Can Yaman açıklaması... TIKLAYIN!

Melis Buse Betkaya'nın konuğu 'Kısmetse Olur' programının yarışmacısı Nur Erkoç ve Semih Kurtulmuş'un özel hayatları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Betkayan ve konuğu, Erkoç ile Kurtulmuş'un birlikte olduklarını yayında itiraf etmişti. Nur Erkoç, yine aynı yarışmadan Batuhan Cimilli ile evlenmiş ve bir kız çocuğu dünyaya getirmişti.

Batuhan Cimilli, eşi Nur Erkoç'un özel hayatıyla ilgili konuşmaları duyduktan sonra, Melis Buse Betkayan'ı video çekerek ölümle tehdit edip, hakaret yağdırmıştı.

İkilinin arasındaki polemik, gün geçtikçe büyüdü ve Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olarak geldiler.

'Kısmetse Olur'da Melis Betkayan'ı dövdüler! TIKLAYIN

Melis Buse Betkayan, 2. Sayfa'nın sunucuları Müge ve Gülşen'in yanında yer alırken, Batuhan Cimilli ise yüzleşmeye stüdyodan katıldı.

Cimilli son derece gergin bir konuşma yaparak, '3 gündür uyumuyorum, başımda Melis gibi bir bela mı diyeyim ceza mı bilemiyorum. Ben Melis'ten değil, o çektiğim video için tüm Türkiye'den özür diliyorum." şeklinde konuştu. 

Bu konuşmalardan sonra Melis Buse Betkayan, canlı yayını terketmeye kalktı. 2. Sayfa'nın sunucuları Müge ve Gülşen, Betkayan'ı sakinleştirip, kalmaya ikna etti.

(2. Sayfa)

YORUM YAP
YORUMLAR