Masterchef Mehmet’in Uludağ macerası güldürdü

Masterchef yarışmasıyla tanıdığımız Mehmet Çubuk, Uludağ’da kayak yapmaya çalışırken zor anlar yaşadı. Tatilcilerin ilgi odağı olan Çubuk'u izleyenler, "Kaymak, yemek yapmaya benzemiyor" diyerek kahkaha attı.

ÖZEL HABER 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaliteli Magazin (@bilalozcannofficial) on

Mehmet Çubuk, 39 yaşında işletmeci ve spor hocası. Diyarbakırlıdır. 4 çocuğu var 1 kız, 3 oğlan. Çocuklarına ve evine çok bağlı olduğunu söyleyen Mehmet 92 yılından beri işletmecilik yaptığını dile getiriyor. Aynı zamanda spora aşık biri olduğunu dile getiren Mehmet Çubuk spor eğitmenliğide yapıyor.  Mehmet Sur Adana Şırdancısı ve Tatlı Dünyası adıyla faaliyet gösteren bir işletmesi bulunan Masterchef Mehmet kimdir ?
 


39 yaşındaki MasterChef Mehmet kimdir ? Küçük yaşta İstanbul’a taşınmış ve sıfırdan gelerek çok önemli restorant sahibi olmuştur. Lüks restorantlarda ve otellerde uzun süre aşçılık yapmış. Mutfak hayatına ise komilikten başlamış yarışmacının arkasında başarılı bir hayat hikayesi bulunuyor.
Bir zamanlar İstanbul’daki lüks hotel ve lüks restorantlarda komilik yapan Mehmet zaman içerisinde mutfak şefliğine kadar yükselmiş. Bu gün kendisinin birçok şubesi olan restoranları var. Maddi sıkıntısı olmayan yarışmacı sadece Türkiye’nin Master Chef’i olmak için yarışmaya katıldı.

Master Chef Mehmet kimdir ?  Mehmet aynı zamanda TV8 yemekteyiz programına da katılmış olup Masterchef Özlem ile aynı hafta yarışmışlardır. Mehmet o haftayı 1. ci olarak bitirmiştir. Yemekteyizin en iyi yemeğini ben yapacağıma inanıyorum diyerek yarışmaya başlayan Mehmet, menü olarak Mercimek Çorbası, Çiğköfte, Bostane Salatası, Saç Tava, Kaburga Dolması, Künefe yaparak misafirlerine sunmuştur. Rakip yarışmacılardan Ali beyden 5, Yağmur hanımdan 5, Özlem hanımdan 6, Aynur hanımdan 5 ve Onur Büyüktopçu’dan 7 puan alarak 28 puanla hafta birincisi olmuştur.

YORUM YAP
YORUMLAR