Kızlar masturbasyon yapar mı? İşte ilginç detaylar!

Cinsellikle yeni tanışan erkeklerin en çok merak ettiği şeylerden birisi de, kızların masturbasyon yaparak orgazm olup olmadığıdır.

Peki,kızlar nasıl masturbasyon yaparlar?

Genç kızların ve kadınların en sık uyguladığı mastürbasyonla rahatlama yöntemi klitorisi uyararak orgazm olmaktır.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Klitoris nedir ? diye soracak olursanız; Vajinanın üst kısmında yer alan, ebatları kadından kadına değişmekle birlikte genelde irice bir nohut büyüklüğünde olan çıkıntıdır.

Klitoris kadın orgazmı ve uyarılması için en önemli genital bölgelerin başında gelir. Kadınlar bekaretlerini kaybetmeden önce,sadece klitoris uyarılması (okşama,dokunma v.b) ile orgazm olurlar. Aşağıda klitorisi gösteren bir resim bulunmakta;

Bekaret kaybının ardından,kadınlar vajinayı parmak veya bir cisim yardımı ile uyararak da (örneğin vibratör ) masturbasyon yapıp,orgazm olabilirler.

Yani; Genç kızların en yaygın uyguladığı masturbasyon yöntemi parmakla klitorisi uyararak orgazm olmaktır. Bekaret sorunu olmayan kadınlar ise hem klitoral masturbasyon, hem de vajinal mastürbasyon ile orgazm (boşalma ) yaşarlar.

 

Daha farklı masturbasyon teknikleri ve yöntemleri var mıdır?

Evet vardır. Çocukluk döneminde öğrenilen ve ilerleyen yaşlarda da uygulanan; koltuk kenarı, yastık, yatak kenarı gibi yüzeylere klitorisi sürterek bir kadın orgazm olabilir.

Diğer bir yazımda ele aldığım üzere, bu yöntemlerden farklı olarak, bir kadın; heyecanlandığında, rüyasında bir erkekle seviştiğinde, aşırı rahatladığında, bazı spor hareketlerini yaptığında da orgazm olabilir. Bu tür istem dışı yaşanan orgazmlar masturbasyon yapılmaksızın yaşanırlar.  Lakin belirtmekte fayda var; istem dışı yaşanan  çoğu orgazm kadınlar için nadir görülen bir durumdur.

Özetle;Kadınlarda erkekler gibi masturbasyon yaparak orgazm olurlar. Ancak kadın orgazmı erkeğinkinden daha farklı ve karmaşıktır.

YORUM YAP
YORUMLAR