Kırmızı Oda izleyicileri neden hayal kırıklığına uğradı?

Yazar Gülseren Budaycıoğlu'nun “Madalyonun İçi” adlı eserden derlenerek izleyiciye aktarılan Kırmızı Oda dizisi bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi oldu.

Başrollerini Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç ve Meriç Aral’ın paylaştığı Kırmızı Oda dizisi son bölümüyle büyük hayal kırıklığı yarattı.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN 

Cuma günleri Tv8’de yayınlanan ve Gülseren Budaycıoğlu’nun Madalyonun İçi isimli eserinden uyarlanan Kırmızı Oda dizisine geçtiğimiz haftalarda kadroya dahil olan Burcu Biricik “Burcu” karakteriyle diziye farklı bir soluk kattı.

HER ŞEY HAYALMİŞ!

Burcu Biricik’in canlandırdığı Boncuk, Doktor Hanım ile ettiği sohbetler sonrası normal yaşantısına dönme yoluna ilk adımı atmış ve hayal kurmayı bırakmıştı. Evli ve Hollanda’da yaşayan Boncuk 3 tane ermiş kişiyi gördüğü hayallerine son verirken Can isimli bir gençle tanışmış ve onun hayatını değiştirmişti. Kırmızı Oda’nın yayınlanan son bölümünde Boncuk ile konuşan ve ona kendisini iyi hissettiren Can’ın hayali karakter olduğu ortaya çıktı.

Dizide Boncuk’un mutlu olduğuna sevinen ve onun yavaş yavaş düzeldiğini gören izleyiciler Can’ın gerçek olmayan bir kişi olduğunu öğrenince hayal kırıklığına uğradı. Bir izleyici “Can gerçek olamayacak kadar iyisin” yorumunu yaparken bir başka izleyici ise “Biz yaşadıkları son sahne hayal olmasın derken canın kendisi hayal çıktı” yorumunu yaptı. 

YORUM YAP
YORUMLAR