Kırmızı Oda dizisinde seyirciye ters köşe!

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda dizisinde geçtiğimiz hafta Boncuk karakterinin ölümü izleyicileri bir hayli üzmüştü.

Cuma akşamları Tv8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisi bu sezonun en gözde yapımlarından birisi oldu. Kırmızı Oda Kırmızı Oda dizisinin sevilen karakterlerinden Boncuk geçtiğimiz hafta ölmüş ve diziden ayrıldığı düşünülmüştü.
YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN 

Burcu Biricik'in canlandırdığı Boncuk karakterinin ölmediği ve dizinin izleyicilerini ters köşe yaptığı ortaya çıktı.

Kırmızı Oda dizisinin geçen haftaki bölümünde Burcu Biricik tarafından canlandırılan Boncuk gelinliği ile sokağa fırlamış ve bir arabanın çarpması sonrası yere yığılmıştı. Kaza sonrası yakınında Doktor Hanım'ı da gören Boncuk Şebnem Ferah'ın 'Hoşçakal' şarkısı ile izleyicilere veda etmişti. Burcu Biricik'in de sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf diziye veda ettiğini destekler niteklikteydi.

'BONCUK' ÖLMEMİŞ

Kırmızı Oda dizisinin yeni bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından Boncuk'un ölmediği ortaya çıktı.

Dizinin yeni bölüm fragmanında Binnur Kaya'nın hayat verdiği Doktor Hanım'ın bir hastane odasına girdiği ve arkası dönük olarak oturan kişinin de Boncuk olduğu görüldü! Burcu Biricik Kırmızı Oda'nın dizisinin yeni bölümünde Boncuk karakteri ile yine izleyici karşısına çıkacak fakat bunun son kez olacağı düşünülüyor.

YORUM YAP
YORUMLAR