Kilo vermeyi kolaylaştıran seks pozisyonları

Kilo verme isteğinizi seks yaşamınızla bir araya getirerek oldukça eğlenceli ve zevkli bir sürece dönüştürebilirsiniz. İşte kilo vermenizi kolaylaştıracak seks pozisyonları...

İşte kilo vermeyi kolaylaştıran seks pozisyonları

Doggy 

En kolay orgazma ulaşabileceğiniz pozisyonlardan biri. Hem de kilo vermenize en çok yardımcı olacak pozisyon.

Köpek pozisyonu olarak bilinen bu pozisyonda, ellerinizin ve dizlerinizin üzerinde durduğunuz için hem her hareketinizde kalça kaslarınızı hem de kollarınızı çalıştırabilirsiniz.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN 

Ayrıca omuzlarınızda ve biseps kaslarınızda etkisini hemen hissedebilirsiniz.

Lotus pozisyonu

Bu pozisyonda kadın, bağdaş kurmuş vaziyette oturan erkeğin belini bacaklarıyla sararak kucağına oturur. Partnerinizle yüz yüze olduğunuz için aslında en romantik pozisyonlardan da biridir. Aynı zamanda kalça kaslarınız, ve baldırlarınız için de harika bir egzersiz olan bu pozisyonu hem duygusal bir sevişme için hem de vücudunuzu zevkli bir yöntemle şekle sokmak için kullanabilirsiniz.

Ata binmek, kadınların alt vücudunun şekil alabilmesi için en yararlı egzersiz çeşidi olarak kabul edilir. Bunu aslında seks hayatınıza da uygulamanız mümkün.

Üstte olduğunuz bu pozisyonda, bacaklarınızı yatağa sabitleyip sadece kalçanızla hareket ettiğinizde hem çok daha fazla zevk alacaksınız hem de kalçalarınız için harika bir egzersiz yapmış olacaksınız.

 

Ters kovboy pozisyonu

Partneriniz yatakta uzanırken siz üste geçin ancak bu pozisyonda sırtınızı ona dönmüş olun ve onun ayak bileklerinden güç alarak hareket edin. Her ikiniz için de tahmin edebileceğinizden çok daha fazla zevkli olacak bu pozisyon; sizin için hem kalçanızı hem baldırlarınızı hem de kollarınızı şekillendirebileceğiniz bir egzersiz olacak.

Misyoner pozisyonu

En bilindik seks pozisyonu olan misyoner üzerinde biraz çalışarak hem daha zevkli bir hale gelebilir hem de vücudunuzu şekillendirmeniz de size yardımcı olabilir. Misyoner pozisyonunda ayaklarınızı havada tutup, partnerinizin her hareketiyle birlikte kalça kaslarınızı sıkıp bırakmaya çalışın, kalçanızın şekillenmesi için bundan daha zevkli bir egzersiz bulamayacağınızdan emin olabilirsiniz.

YORUM YAP
YORUMLAR