KAYAHAN DUALARLA YOLCU EDİLİYOR!

66 YAŞINDA YAŞAMA VEDAN EDEN USTA SANATÇI KAYAHAN İÇİN TEŞVİKİYE CAMİİ'NDE GERÇEKLEŞEN CENAZE TÖRENİNİNDE ÜNLÜ AKINI YAŞANDI. CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN DA TEŞVİKİYE CAMİİ'NDEKİ CENAZE NAMAZINA GELDİ...

TEŞVİKİYE CAMİİ'NE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA GELDİ!

 

3. kez mücadele ettiği yumuşak doku kanserine yenilerek dün yaşamını kaybeden Kayahan, son yolculuğuna uğurlanıyor. Usta sanatçının cenazesi Cemal Reşit Rey'de düzenlenen törenin ardından Teşvikiye Camii'ne getirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a törene katıldı.

 

TEŞVİKİYE'YE ÜNLÜ AKINI

 

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından cenazesi Kanlıca Mezarlığı'na doğru yola çıkartılan usta sanatçıyı, yakın dostları ve sevenleri son yolculuğunda da yalnız bırakmadı.

 

NİLÜFER, GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI: İYİ Kİ O KONSERİ YAPMIŞIZ

 

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Orhan Gencebay, Mine Koşan, Febyo Taşel, Funda Arar, Atilla Özdemiroğlu cami avlusuna gelen isimler arasında.

 

Usta sanatçı için ilk tören Cemal Reşit Rey'de düzenlendi. Kayahan için 1 dakikalık saygı duruşu ile başlayan tören'in sunuculuğunu Suat Suna üstlendi.  

Eşi İpek Açar, kızları Aslı Gönül ve Beste'nin yanı sıra Nilüfer, Sezen Aksu, İskender Paydaş, Mirkelam, İzzet Öz, Betül Demir,Arif Sağ, Hakan Peker tören alanındaki yerlerini aldılar. 

 

KAYAHAN'IN HASTANE ODASINDAN SON FOTOĞRAFI, TIKLAYIN

 

Bir süre küslük yaşayıp barıştığı dostu Nilüfer, törende gözyaşlarına hakim olamadı. Sanatçı, kızı Ayşe Nazlı'nın desteği ile yürüdü. Nilüfer "O son konserimizi iyi ki yapmışız" dedi.

 

KAYAHAN İÇİN ÖLÜM NE İFADE EDİYORDU, TIKLAYIN

YORUM YAP
YORUMLAR