Kaşları dolgun göstermenin yolları!

Son birkaç yıldır doğal kalın kaşlar oldukça moda. Ancak kaşlarınızı dolgunlaştırmak için güzellik salonlarında para harcamak zorunda değilsiniz. Bu doğal görüntüye evde de ulaşabilirsiniz. İşte o sırlar!

EGZOTİK YAĞ KARIŞIMI

2

Bu tarifle, sadece kaşlarınızı değil, kirpiklerinizi de güçlendirecek ve uzatacaksınız. Küçük bir şişede, eşit miktarda hindistancevizi ve hint yağını karıştırın ve sonra 1 çay kaşığı avokado yağı ekleyin. Ve hepsini karıştırın. Kullanmadığınız bir maskara fırçasıyla ya da parmaklarınızla kaşlarınıza uygulayın.

VİTAMİN KARIŞIMI

3

Bu karışım, kaşlarınızı pürüzsüz ve parlak hale getirecek, onarmanıza ve güçlendirmenize yardımcı olacaktır. 1 çay kaşığı aloe jeli, 2 çay kaşığı hint yağı ve 2 E vitamini kapsülü karıştırın. Yatmadan önce kaşlarınıza sürün sabah durulayın.

SOĞAN SUYU

4

Soğan suyu kaş köklerini besler ve güçlendirir, kaşların büyümesini hızlandırır, parlaklık verir. Küçük bir soğanı alın, ince doğrayın ve suyunu sıkın. Suyu kaşlarınıza uygulayın ve 5 dakika boyunca masaj yapın. Normal bir şekilde temizleyin ve soğuk ile durulayın.

SÜT MASKESİ

5

Süt protein, B vitamini, laktik asit ve kalsiyum içerir. Kollajen üretimini uyarırken kaşlarınızı onarır ve korur. Süte pamuklu çubuk batırın ve kaşlarınıza uygulayın. Kurumaya bırakın ardından su ile durulayın.

LİMON SUYU

6

Limonlar saçları güçlendirmek ve büyümek için gerekli olan değerli bir vitamin ve antioksidan kaynağıdır. Ancak uygularken gözünüze dikkat edin. Limon suyuna biraz hindistancevizi yağı da ekleyebilirsiniz.Karışımı 15 gün serin bir yerde bekletin ve uyumadan önce her gün kaşınıza uygulayın.

UÇUCU YAĞLAR

7

En iyi etki için, yatıştırıcı, güçlendirici ve nemlendirici özellikleriyle bilinen çay ağacı yağı veya lavanta yağı kullanabilirsiniz. Hangi yağı kullanacaksanız içine baz olarak hindistancevizi, veya zeytinyağı eklemelisiniz. Karışımı kaşınıza nazikçe uygulayın ve günlük olarak kullanın. Ancak, yağları alerjik reaksiyona karşı dirseğinizin iç tarafında test edin.

YUMURTA SARISI

8

Yumurta sarısı, tüm uzunluğu boyunca kaş kıllarını güçlendiren ve yoğunlaştıran zengin bir vitamin ve protein kaynağıdır. Bir yumurta sarısı alın, çırpın ve kaşlarınıza uygulayın. 15-20 dakika bekletin, sonra durulayın.

YORUM YAP
YORUMLAR