Kanserler mücadele eden Tanyeli canlı yayına katıldı... Gözyaşlarına boğuldu

Son zamanlarda yaşadığı sağlık sorunları ile gündeme gelen Tanyeli, Demet Akalın ve Jess Molho'nun konuğu oldu.

Demet Akalın ve Jess Molho'nun sunuculuğunu üstlendiği Gel Konuşalım programının konuğu bir süredir pankreas kanseri ile mücadele eden Tanyeli oldu. Kanser tedavi sürecinde yaşadıklarından bahseden Tanyeli, gözyaşlarına boğuldu.

Tanyeli, "Tedavi için Küba'ya gittim ama oradaki aşı bana olmadı. Akrep zehri almaya başladım ama o da bir süre sonra alerji yapmaya başladı. Ömrü hayatıma düşmediğim 49 kiloya düştüm. Hiçbir şey yiyemez hale geldim. Radyoterapi yaptırdık eğer küçüldüyse önümüzdeki hafta beni çok büyük bir ameliyat bekliyor. Pankreastaki tümörün yayılıp yayılmadığını öğreneceğiz. Küçülüp beni ameliyata alırlarsa bu hastalıktan kurtuluyorum.

Bu Allah'tan gelen davetsiz bir misafir o yüzden de sonuna kadar tevekkülüm var. Can pazarındayım, negatif şeyleri dile getirmiyorum" dedi.

Ünlü isim, "Ben zatürre olduğumu zannettim iyileşmeyince check up yaptırdığımda pankreası öğrendim. Bu hafta benim doğum günü haftam. Dostlarım bana çok büyük emek verdi. Ben çok hazırlıksız yakalandım. Haluk Şentürk, Yıldız Tilbe, Işın Karaca, Zara, Yonca Evcimik, Ebru Gündeş, Sibel Can ve tüm dostlarım bir araya geldi bu da beni çok duygulandırıyor. 14 Ocak'ta doğum günümü kutlayacağız. Bu destek ve moral gecesine döndü. Doğum günümde dostlarımın yanında olmasını istiyorum" dedi.

YORUM YAP
YORUMLAR