Kadınlar yatakta nasıl erkekleri hayal eder?

Sadakat ve saygı mutlu bir evliliğin olmazsa olmazlarındandır.

2013 yılında Amerika’da yapılan bir ankete katılan 1092 kadına’’ Bir gecelik kaçamak yapsaydınız nasıl bir erkekle birlikte olurdunuz?’’ sorusu yöneltilmiş. Verilen cevaplara göre kadınların tek gecelik kaçamak ve masturbasyon için en çok hayal ettiği erkek profilleri şu şekilde sıralanmış;

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Müzik aleti çalan romantik erkek

Özellikle gitar, keman, yan flüt gibi romantizmi çağrıştıran müzik enstrümanlarını çalan bir erkekle tek gecelik seks yaşamak isteyen kadınların ve genç kızların oranı %22.

 

Büyük,spor motosikleti olan, deri kıyafetli, bandanalı, dövmeli erkek tarifi yapmış ankete katılan kadınlar.Bu erkeklerdeki gizem ve maço tarz, kadınlara en çekici gelen şeylermiş. Böyle motorcu bir erkekle cinsellik yaşamak isteyen kadınların oranı %17.

 

Kaslı erkek

Normal bir kas dokusuna sahip fit erkekler değil burada söz edilen... Profesyonel olarak vücut geliştirme sporu ile uğraşan, body çalışan erkekler tarif edilmiş. Body building yapan bir erkeğin özellikle kol ve göğüs kaslarının temasını merak edip,bu tür bir erkekle seks yapmak isteyen kadınların oranı %12.

 

Mega penisli erkek

Porno filmlerdeki gibi penis boyu 20 cm ve üzerinde olan bir erkekle sevişmenin nasıl bir duygu olduğunu merak eden ve bunu denemek isteyen kadınların oranı %11.

 

Zenci erkek

Amerika gibi siyahi insanların fazla olduğu bir ülkede dahi, zenci erkekle seks yapmayı merak eden kadınlar olması tuhaf aslında... Ama cinsel muhafazakârlığın Avrupa’ya göre Amerika’da daha yaygın olduğunu düşünürsek çok da şaşırmamak gerek.

Zenci bir erkekle sevişmek isteyen kadınların oranı %9.’’Neden siyahi erkek ? ‘’sorusuna ise kadınlar ezici çoğunlukla ‘’büyük penis ‘’ yanıtını vermişler.

 

Bakir erkek

Hayatında hiç seks yapmamış,utangaç genç erkekle sevişmenin ülkemizde de çoğu kadın tarafından tahrik edici bulunduğu bilinen bir gerçek. Sekste acemi erkeğin heyecanlı, şapşal, eli ayağına dolaşan hallerini görmek ve onu yönetmek kadınlara oldukça baştan çıkarıcı gelmiş.  ‘’Bakir bir erkek isterdim’’ yanıtını veren kadınların oranı % 8.

 

Ekstrem sporlarla uğraşan erkek

Hobisi,yaşamla ölüm arasındaki ince çizgiler olan bir erkek kadınları baştan çıkarıyor... Dalga sörfü,akrobatik sporlar,gökdelene tırmanma, yüksek zirveler arsında yapılan cambazlık gibi insanın yüreğini ağzına getiren sporları yapan erkekleri izlerken tahrik olan ve o erkeği arzulayan kadınların oranı %7.

 

Sokak serserisi erkek

Bu tanımı okuyunca ülkemizdeki erkekler gelmesin aklınıza. Anket Amerika’da yapıldığı için,onların sokak serserisi tanımı; James Dean, Elwis Presley,Antonio Banderas gibi starların bazı filmlerde canlandırdığı sorumsuz ama sevimli tipler.

Maço, gizemli, umursamaz ama bir o kadar da delikanlı bir sokak serserisi ile tek gecelik kaçamak isteyen kadınların oranı % 6.

 

Eve hizmet getiren bir erkek

Tamirci,muslukçu,bahçıvan,havuz görevlisi,kurye gibi eve gelen bir erkekle sevişmenin heyecan verici olabileceğini düşünen kadınların oranı % 5. Ülkemizde bahçıvan, havuz görevlisi çok yaygın olmasa da, bizdeki karşılığı; sucu, musluk veya beyaz eşya tamircisi, tüpçü, motorlu servis elemanı olarak düşünülebilir.

 

Eşi veya sevilisi tarafından çok methedilen erkek

Karısı veya sevgilisi tarafından çok övülen,cinsel performansı göklere çıkarılan, romantizmi her yerde anlatılan bir erkek, kadınların arkadaşları tarafından çekici bulunmuş. Ankete katılan kadınların ve genç kızların % 3 ‘ü ‘’nasıl bir erkekle tek gecelik kaçamak yapmak isterdiniz?’’ sorusuna kankalarının eş veya sevgilisinin ismini söyleyerek yanıt vermişler.

YORUM YAP
YORUMLAR