Kadınlar için, zevk garantili 11 mastürbasyon çeşiti

Kendinizi en rahat hissettiğiniz dakikalarda çok daha fazla zevk almak istemez misiniz? O halde rutinin biraz dışına çıkarak hayal dünyanızın en uç noktalarında dolaşmaya hazır olun.

Kendinizi belki de en özgür hissettiğiniz, kimsenin bilemeyeceği sırlarınızla beraber zevkin doruklarına çıktığınız zamanlar kuşkusuz mastürbasyon yaptığınız o dakikalar.

Hiç kimselerin bilmediği bir yerde kendinizi, en çok arzuladığınız yakışıklı erkekle beraber düşlerken işe biraz daha renk katmak orgazmlarının şiddetini artırabilir.

Bu on bir öneri sayesinde mastürbasyon dakikalarınız eskisinden çok daha farklı olacak.

1-  Soyunmanıza gerek yok

Az uykuyla başladığınız ve bir türlü bitmek bilmeyen bir günün ardından, eve ilk adımınızı atar atmaz bütün vücudunuzun gevşemesini istemez misiniz? Öyleyse modunuzu tamamen değiştirmek için yapabileceğiniz inanılmaz basit bir şey var.

Odanın kapısını kapatır kapatmaz, üzerinizdekileri hiç çıkarmadan yere bırakın kendinizi. İç çamaşırınızın altından kendinizi okşamaya ve gevşemeye başlayın. Gün içerisinde yaşadığınız bütün olumsuzlukları bir kenara bırakın ve fantezi dünyanızla baş başa kalmanın tadını çıkarın.

2- Diğer elinizi kullanın

Rutinleşmiş mastürbasyon seansında küçük bir değişiklik yapmaya ne dersiniz? O halde bir de diğer elinizi kullanmayı deneyin.

3-  Seks oyuncaklarını deneyin

Mastürbasyon yaparken illa ki yalnız başınıza olmanız gerekmiyor. Kendinize ayırdığınız bir günde özgürlüğünüzün tadını çıkarırken, belki de küçük seks oyuncaklarınız en sadık sırdaşlarınız olabilir. Kıskançlık krizleriyle uğraşmayacağınız ve futbolla asla ilgilenmeyen bir vibratörle dilediğince vakit geçirmek sizin elinizde.

4-Yüzüstü uzanın 

Sırtüstü pozisyondayken ya da oturarak mastürbasyon yapmaktan sıkıldıysanız, yüzüstü yatmayı deneyebilirsiniz. Yüzünüzü yastığa iyice gömdükten sonra, elinizi arkanıza götürün ve başka pozisyonlar hayal edin. Yastığı hem gözlerinizi kapatıp hayal gücünü genişletmek, hem de olası seslerinizin başkaları tarafından duyulmasını engellemek için kullanın.

5- Yastıkla mastürbasyon yapmak

Yalnızken de üstte olabilirsiniz. Dizlerinizin üzerindeyken, kasıklarınızın arasına bir yastık koyun ve ileri geri gitmeye başlayın. Pelvis kasında oluşan baskı, kurduğunuz fanteziyi çok daha gerçekçi kılacak.

6- Fanzetilerinizi genişletin

Bu başlık “mastürbasyondan evde nasıl zevk alabilirim?” diyenlere göre. Fırsatınız olsa bile iç çamaşırlarınızı çıkarmamayı deneyin. Gözlerini kapatın, sevişmek istediğiniz erkekle hiç umulmadık bir yerde düşleyin kendinizi. İnsanların arasından sıyrılıp, her an birileri tarafından basılma korkusuyla seviştiğinizi düşünüp heyecanınıza heyecan katın.

7- Daha fazla erkek?

Ellerinizi vücudunuzda gezdirirken, aynı anda birkaç bölgenizle birden ilgilenerek, yatağınızı aynı anda birkaç erkekle beraber paylaştığınızı hayal edin Elleriniz sürekli yer değiştirsin.

8- Fırsatçı olun

Gün içerisinde kendinizi lavaboya kapatıp, kimseler ne yaptığınızı umursamıyorken kısa bir mola verip,  sadece kendinizle ilgilenmek istemez misiniz? Küçük kaçamaklarınız için, nerede olursanız olun lavaboyu kullanmak iyi bir tercih olabilir.

9- Küvetin faydaları

Mastürbasyon fantezilerine devam… Eğer banyonuzda küvetiniz varsa çok şanslısınız. Küveti sıcak suyla doldurup içine girin, suyun geldiği noktaya doğru uzanın  ve bacaklarınızı küvetten dışarıya çıkarın. Musluktan ya da duş başlığından su geldikçe klitorisiniz okşanacak ve gittikçe daha çok zevk alacaksınız. Dilerseniz soğuk su ile de deneyebilirsiniz. Üstelik bu pozisyondayken suyun şiddetini ayarlamak da tamamen sizin elinizde.

10- Pozisyon değiştirin

Yüzüstü uzanın ve elinizi vücudunun altına koyarak klitorisini okşamaya başlayın. İsterseniz diğer elinizi arkadan kalçalarınızın üzerinde gezdirebilirsiniz. Daha çok renk istiyorsanız, gözlerinizi sımsıkı bağlamayı deneyin.

11- Duş başlığını deneyin

Duş başlığını kullanarak, klitorisin üzerinde istediğiniz etkiyi yakalayabilirsiniz. Suyun sıcaklığını ve miktarını dilediğinizce ayarlayın. Su basıncı uyarılmanızı hızlandıracaktır. Kurduğunuz fanteziye göre duş başlığını dilediğiniz bölgenizde gezdirebilirsiniz.

YORUM YAP
YORUMLAR