Kadınlar Erkeklerden Ne Bekler?

Kadınlar erkeklerden ne ister, neler bekler? İşte yanıtları...

Kadınlar erkeklerden ne bekler?

Biz kadınların ilişkiden ve erkeklerden beklediği şeyler çok da fazla değil aslında. Saygı, romantizim ve küçük süprizler üçlüsü mutlu olmamız için yeter de artar bile.Daha önce defalarca konuşulan 'beklenti' meselesini inceledik ve kadınların erkeklerden neler beklediklerini yazdık. İşte kadınların erkeklernden beklentileri...

iliski beklenti1

Saygı

Kadınlar erkeklerden en çok saygı ve nezaket bekler. İlişkinin geçmişi ne kadar uzun olursa olsun, ilk günkü gibi her konuda saygı duyulması, fikirlerine önem verilmesi ve ona nezaketle yaklaşılması bir kadını çok mutlu eder.

iliski beklenti7

Küçük sürprizler

İlişkinin ilk evrelerindeki o romantik sürprizler, eğlenceli flört dönemleri zamanla yerini sıradanlığa bırakabiliyor. Kadınlar, yıllar geçse bile kendilerine küçük sürprizler yapılmasını bekler. Sürprizler, her zaman büyük bütçeler ayrılmış ya da önceden plan yapılmış şekilde olmak zorunda değil. Bazen alacağınız bir kutu çikolata, en sevdiği pastadan bir dilim, gitmeye bayıldığı bir müzenin bileti ya da en sevdiği restoranda yenecek bir yemek bile bir kadını mutlu etmek için yeter de artar.

iliski beklenti2

Güven

Güven, sağlıklı bir ilişkinin olmazsa olmazı. Kadınlar da ilişkilerinde her zaman güvenebilecekleri, ona her koşulda inanabilecekleri erkeklerden hoşlanır. Güven duygusunu yalnızca kadınlar değil, erkekler de hissetmek ister. İyi bir ilişki için karşılıklı güven bu yüzden çok önemlidir.

iliskibeklenti 6

Çiçek

Evet beyler, yanlış duymadınız! Bir kadın, aradan kaç yıl geçerse geçsin partnerinden her zaman çiçek bekler. Yalnızca doğum günü ya da yıld önümü gibi özel günlerde değil, hiç beklemdiği anlarda da sizden bir buket çiçek bekler. Morali bozuk olduğunda, hasta olduğunda ya da ilgiye ihtiyaç olduğunda... İçinde olduğu durum hiç farketmez, bir demet çiçek kadınları her zaman çok mutlu eder!

iliski beklenti5

Daha romantik seks

Yalnızca erkeklerin seksi arzuladığını düşünüyorsanız, çok yanılıyorsunuz! Kadınlar da en az erkekler kadar romantizm etkili bir seks bekler. Daha çok ön sevişme, biraz masaj, biraz daha ilgi ve güzel sözler, bir kadını mutluluktan havaya uçurmaya yeter. Ayrıca yapılan pek çok araştırmaya göre romantik bir seks kadınları orgazma daha kolay götürüyor!

cift romantikkk 460

Yardım

Kadınlar erkeklerden hayatlarını kolaylaştıracak yardımlar bekler. Ev işlerinin tamamen üzerine yıkılması yerine, bir kısmının partneri tarafından yapılmasını ister ve bekler. Ev ve diğer pek çok şeyle ilgili sorumulukların paylaşılması ilişkinin de daha mutlu bir seyirde ilerlemesini sağlar.Kadınlar yalnızca fiziksel olarak değil, duygusal anlamda da erkeklerden yardım bekler. İçinden çıkamadığı sıkıcı bir konuyu onunla paylaşıp, bir çözüm sunmasını ya da yanında olmasını bekler. Hatta bir kadını en çok mutlu eden şey de işte budur! Her şeyi rahatlıkla anlatabileceği, her konuda yardım alabileceği bir erkek, kadınların gözünde 'ideal erkek'tir!

YORUM YAP
YORUMLAR