Kadınlar en çok hangi pozisyonda zevk alır?

Kadın bedeni zevkin her halini çoklu orgazmlarla yaşayabilmeye göre tasarlanmıştır. Orgazm onun için bir zorunluluk değil, tamamen keyif işidir.

Doğru pozisyonu bulana kadar deneyin

Orgazmın garantisi doğru sevişme pozisyonlarında gizlidir. Farklı ilişki pozisyonları aynı zamanda cinsel hayatınızı çok daha keyifli bir hale getirir.

Seks pozisyonları arasından değişen seçimler yaparak hazza hazır olan bedenin asıl ihtiyacı belirlenebilir.

Partnerinizle birlikte bir oyuna bile çevirebileceğiniz ilişki pozisyonları denemeleri ile kendinize en uygun olanları bulabilirsiniz.

Sizi en istekli kılanı ve hazzın doruklarına çıkmanızı sağlayan sevişme pozisyonlarını bulduğunuzda onu aklınızın bir köşesine yazabilir ve dilediğiniz zaman başvurabilirsiniz.

Bencil olmayın

Çoğu kadın için orgazma ulaşmak kolay olmayabilir. Hatta birçok kadın hayatı boyunca orgazma ulaşmaz.

Bunun nedenlerinden biri kadınların bedenlerini tanımamaları, bir diğeri ise erkeklerin kadınların zevk noktalarını ararken hangi yöne gideceklerini bilmemeleridir. Birbirinizin bedeninde, hatta bazen kendi bedeninizde yapacağınız küçük keşif gezileri bu nedenleri ortadan kaldırmaya yetecektir. Keşif gezilerinizin her birini farklı bir seks pozisyonu ile taçlandırdığınızdaysa, kişisel orgazm haritanızı çıkardınız demektir.

Burada önemli olan bencil olmamaktır. Sadece erkeklerin sevdiği pozisyonları değil kadınların tercih ettiği pozisyonları da denemeli ve hazzı karşılıklı deneyimlemelisiniz. Unutmayın ki karşılıklı yaşanılan haz, bireysel yaşanan hazdan çok daha kuvvetlidir.

Kadınların en çok zevk aldığı pozisyonlar

Pozisyon isimleri pek çoğumuzun aklından çıksa da misyoner pozisyonu hemen herkes tarafından bilinir. Hem kadınlar hem de erkekler için favori ilişki pozisyonlarından biri olan misyonerde kadın sırt üstü yatar, erkek de kadının üzerindeki yerini alır.

Partnerinizin derinliklerini hissedebilmenizi sağlayan misyoner pozisyonunun orgazm oranı her iki taraf için de oldukça yüksektir.

Kadının üstte erkeğin altta olduğu jokey pozisyonunda ise kamçı kadının elindedir. Sekse dilediği gibi yön verebilen kadın için orgazmı kolaylaştıran jokey pozisyonu, görsel olarak uyarılan ve tahrik olan erkek içinde oldukça keyifli bir yolculuk olacaktır.

Köpek pozisyonu her iki tarafın keyif aldığı bir pozisyon olmanın yanı sıra kadının G noktasına ulaşmayı kolaylaştırmasıyla da en çok tercih edilenlerin başında gelir.

Kontrolü bir nevi erkeğin eline bıraksa da tempoyu kadının belirlemesini sağlayan bu pozisyon küçük bir güç oyununa dönüşerek sınırlarınızı zorlamanıza da yardımcı olabilir.

YORUM YAP
YORUMLAR