Kadınlar boşalır mı? Boşalmayla İlgili İşte Merak Edilenler

Kadınlar Boşalır mı? Sorusunun Cevabını Bulduk ve Sizin İçin Yayınlıyoruz...

Kadınlar boşalır mı? Boşalmayla ilgili işte merak edilenler

 

Bir çok kadın için boşalma, cinsel deneyimler arasında bir numaralı bir şehir efsanesi . Hepimiz bir arkadaştan ya da arkadaşının arkadaşından hikayeler duyarız . Yani bu aksiyonun işe yaraması için ne lazım ? Bazı oyuncaklar hala uzmanlar tarafından deşifre ediliyor olsa da burada şimdiye kadar ateşli tartışılan ve son derece mutlu sonla bildiklerimiz var .

 

1. G Noktasının Uyarımına Bağlı

Bir çok g noktası uyarıldığı zaman , cinsel dürtü ve kanla doldurulmuş yada şişmiş gibi görünüyor olarak açıklayan Sherry Ross . G Noktası düzgün uyarıldığı takdirde bazı kadınlar orgazm olabilir bazılar içinde boşalmayı tetikleyebilir.

2. Bu İşemek Gibi Değil
Nefes alıp verebilirsiniz. Anlayışımızın en iyisi için kadınlarda prostat bezine eşdeğer bir durum olduğunu söyeyen jinekolog Carolyn Delucia . Bu alan kadınların orgazm sırasında sıvı serbest bırakmak için olanak verir . Akışkan olmayan mesana ve üretrada ki skene bezleri tarafından salgılandığını düşünmekteyiz . Bu gayet normal seyreltişmiş çişe benzesede , çiş değil .

 

 

3. Ama Çiş Olduğunu Hissedebilirsin
Ne zaman boşalmak üzere olduğunda , aciliyetle o anki duyguda , mesanedekinin çiş olmadığını gayet iyi biliyoruz . Kendinizi banyoda , fışkırtmak üzereyken bulduğunuzda kendinizi duraklattığınızı bulabilirsiniz.

 

4. Size Boşalmayı Öğretecek Kelime
Bazı kadınlar için tek başına deneyim veya bir partnerle birlikte yaşanmış olabilir . Öncelikle mesaneyi , vajinanın ön duvarında iki eklemi ile ilgili G noktasına dikkat çekmek istiyorum diyen Newyork Doktora seks araştırmacısı ve eğitimcisi Zhana Vrangalova , bunun yerine hafif bir masaj genellikle sert ve güçlü yada agresif içeren g noktası uyarıcı ilacı alabilirsiniz. Kadınların başarı şanslarını arttırmak için yapabileceğiniz tek şey dinlenmek ve rahatlamak . Herşey kendiliğinden zaten gelecektir .

 

 

6. Ve Eğer Başarırsanız da Utanmayın

Bazı kadınlarla uğraşlar sonucunda , boşalmayı başarırlar , bu durumda kesinlikle utanmayın yada mahcup olmayın ! Çoğu erkek için bunun bir sevgili olarak güven açısından büyük bir destek olduğunu söyleyen Delucia , Onların çuvalda ekstra özel bi durum gibi hissetirmesi . Ayrıca bunun tadını çıkarın . Partnerinizle sıcak dakikalar yaşayın . Hem bu durum ikinizinde güvenini maksimuma çıkaracaktır.

 

 

YORUM YAP
YORUMLAR