Kadın orgazmı için en ideal seks pozisyonları

Bilimsel araştırmalar gösteriyor ki, kadınların sadece %30 cinsel ilişkide orgazm oluyor.

Erkek orgazmına göre daha zor ve karmaşık olan kadın orgazmı, daha şiddetli oluyor ve uzun sürüyor.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Her kadının sağlıklı bir cinsel hayatı olmalıdır. Seks hayatında mutsuz olan kadınların ilişki sorunlarına daha yatkın olduğu yapılan araştırmalarda kanıtlanmıştır.

Zor olan kadın orgazmını kolaylaştırmak için kadın ve erkeğin yapabileceği şeyler var. Eğer psikolojik ve bedensel olarak hazır olunan bir cinsellik yaşanırsa,kadının çoklu orgazm yaşaması, yani birden çok kez boşalması bile oldukça kolay!

Bu yazımızda,kadın orgazmını kolaylaştıran seks pozisyonlarını ayrıntılı ve resimli olarak inceleyeceğiz. Kadın orgazmını kolaylaştıran tüm pozisyonlar için temel kural; KADININ ÜSTTE olması! Peki neden kadın üstte olmalı? Bu sorunun iki cevabı var;

Kadın üstte olduğu zaman, penisi istediği gibi kontrol ederek, en çok uyarıldığı bölgelerle temasını sağlar.

Kadın orgazmında büyük rolü olan klitoris, kadının üstte olduğu pozisyonlarda daha kolay ve uzun süre uyarılır.

Kadın orgazmı için en iyi seks pozisyonlarını sırasıyla açıklayalım;

Kadın orgazmı için en iyi ilişki pozisyonları /resimli anlatım

Atlı Karınca pozisyonu

Erkek yatakta bacaklarını kıvırarak(bağdaş kurarak),kollarını geriye yaslayarak oturur. Kadın, erkeğin penisi üzerine oturur ve dizlerini kırar.Erkeğin boynuna sarılıp destek alarak yukarı aşağı doğru hareket eder. Bu esnada hem klitoris hem de vajina çevresi kolaylıkla uyarılır.

 

Amazon Pozisyonu

Sadece yatak odasında değil,evin her yerinde kolaylıkla deneyebileceğiniz bu pozisyonda hem orgazm olup hem de cinsel hayatınıza renk katmanız mümkün!

Erkek bir tabure veya sandalye üzerine oturup bacaklarını birleştirir. Kadında erkeğin boynuna sarılı vaziyette üzerine oturur. Bu pozisyonda dikkat edilmesi gereken iki husus var;

-Erkek bacaklarını çok açmamalı ki, kadında bacaklarını çok açmadan oturabilsin. Böylelikle daha dar vajinaya giriş ortamı sağlanır.

-Kadının yukarı aşağı ritmik hareketler yapabilmesi için ayaklarının yere değiyor olması önemli.

 

Kucak pozisyonu

Halk arasında en çok bilinen pozisyonlardan birisi olan kucakta seks,kadının bir veya birden çok orgazm olması için en ideal pozisyonlardan birisidir. Erkek oturur ve bacaklarını uzatır,kadın göğüs bölgesi erkeğin dudak hizasına gelecek şekilde erkeğin üzerine oturur.

Erkeğin bu esnada elleri ile anal bölgeyi, dudakları ile göğüs bölgesini uyarması,orgazmı kolaylaştırır.

 

Kaydırak Pozisyonu

Az denenen ama en etkili kadın orgazmı pozisyonlarından birisidir. Erkek sırt üstü bacaklarını birleştirip yatar, kadın bacaklarını fazla açmadan erkeğin üzerine yatar.  

Klitorisi en çok uyaran pozisyonlardandır.Kadının bacaklarını çok açmaması,penisi daha fazla hissetmesi için önemlidir.

 

Riding Horse(at sürme) pozisyonu

Çiftlerin sıklıkla uyguladığı seks pozisyonlarından bir diğeridir. Erkek yatakta uzanır, kadın üzerine oturup kollarını geri atar. İleri geri hareket ederken,erkek elleri ile vajinal bölgeyi ve klitorisi uyarır.

Lap top

Eğer esnek bir vücuda sahipseniz, kadının tüm anal ve vajinal bölgelerini aynı anda uyaran bu pozisyonu mutlaka denemelisiniz!

 

Back riding(ters at sürme)

Penisin hep aynı pozisyonda girmesi de kadın orgazmında sorun yaratabilir. Bu pozisyonda penis ters ve alışık olmayan açıdan gireceği için, kadının daha kolay boşalması mümkündür.

 

Market arabası

Pozisyonun adı,kadının kolları ile ileri geri hareketinden kaynaklanmaktadır. Bu pozisyon kadın için biraz yorucu olsa da, etkili bir çoklu orgazm pozisyonudur.

 

Gemi pozisyonu

Bu pozisyonda sevişen kadına arkadan bakıldığında bir gemi şeklinde görünmektedir.

En ilginç ve en az bilinen kadın orgazm pozisyonlarından birisidir. Kadın ne erkeğe ne de arkaya bakmakta, sadece oturur vaziyette yana bakmakta ve yukarı aşağı hareket etmektedir. Bu pozisyonu orgazm için ideal kılan ise; klitoris,vajina ve anüsü aynı anda uyaran sayılı pozisyonlardan birisi olmasıdır.

 

YORUM YAP
YORUMLAR