Kadın dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Kadın dizisinin yeni sezonunu bekleyen izleyiciler merakla 3. sezon fragmanını araştırıyor.

Kadın dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu. Oyuncu kadrosunda Özge Özpririnçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Şerif Erol ve Feyyaz Duman gibi isimleri barındıran dizi yeni sezonu ile yeniden ekranlarda olacak. Kadın dizisinin sezon finalinde; Bahar, Şirin ile Sarp'ın fotoğtaflarını gördükten sonra içinde Sarp'a karşı olan iyi duyguları birbir öldürüyor ama onunla da yüzleşmek istiyor. Sarp suçsuz olduğunu anlatmaya çalışıyor ama başarılı olamıyor. İşte Kadın dizisinin yeni bölümleri ile ilgili merak edilenler…

KADIN YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kadın dizisi bu sezona 2 Ekim Salı günü başladı. Diğer dizilerden 2 hafta daha geç yayına başlayan dizinin bu senede benzer tarihlerde yayında olması bekleniyor. Ayrıca Kadın dizisi önümüzdeki sezon da salı günleri yayınlanmaya devam edecek.

HÜMEYRA KADROYA GİRİYOR

Kadın dizisinin yeni sezonu için geri sayım yolda. Başrollerini Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar ve Caner Cindoruk'un paylaştığı dizinin yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Kadrosunun güçlendirilmeye çalıştığı diziye son olarak usta oyuncu Hümeyra dahil oldu.

BENNU YILDIRIMLAR YERİNE HÜMEYRA MI GELİYOR?

Kadın dizisinde sezon finalinde yaşanan kazada birinin öleceği haberi sonrasında Kadın izleyicileri biraz korktu. Çünkü tahminlerden biri de dizide Hatice'ye hayat veren Bennu Yıldırımlar'ın senaryo gereği ölerek diziden ayrılacağıydı. Şimdi de Hümeyra'nın Kadın dizisine dahil olması, Bennu Yıldırımlar gidecek yerine Hümeyra'mı gelecek? sorusunu akıllara getirdi.

YORUM YAP
YORUMLAR